Ρόμπι: Οσο πιο ψηλά μπορούμε

Για το καλό ξεκίνημα που έχει πραγματοποιήσει το Περιστέρι, τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα, αλλά και τους στόχους της μίλησε ο Ρίτσαρντ Ρόμπι.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην εφημερίδα Πράσινη:
"Ηταν δύσκολο να φανταστούμε τέτοιο ξεκίνημα γιατί είμαστε ένα νέο σύνολο, όπου ο καθένας μας προσπαθεί να μάθει τον άλλον. Ενδεχομένως να φτάσαμε νωρίτερα απ’ όσο περιμέναμε σ’ αυτό το αγωνιστικό επίπεδο αλλά ακόμα η ομάδα χτίζεται. Προστατέψαμε την έδρα μας, κάτι που αποτελεί

τον πρωταρχικό μας στόχο. Θέλουμε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες στο γήπεδο μας".

Για το οικονομικό πρόβλημα: "Θα πρέπει να δώσουμε πολλά εύσημα στον κόουτς (σ.σ. Αργύρη Πεδουλάκη) σε αυτό το κομμάτι. Κάνει τα πάντα για να μείνουμε ενωμένοι και με τη δουλειά του προσπαθεί να μας κάνει καλύτερους. Σε κάθε αγώνα ξεχνάμε τα προβλήματα μας και τα δίνουμε όλα για τη νίκη. Ελπίζω πάντως να βρεθεί άμεσα λύση γιατί η κατάσταση είναι δύσκολη".

Για το κλειδί της μέχρι τώρα εξαιρετικής πορείας του Περιστερίου: "Θεωρώ ότι είμαστε μια ομάδα που διαθέτει υψηλό μπασκετικό IQ και έχουμε δημιουργήσει μια πολύ καλή χημεία. Θεωρώ ότι έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και αγώνα με τον αγώνα θα γινόμαστε καλύτεροι.

"Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για στόχους. Θα συνεχίσουμε να τα δίνουμε όλα σε κάθε παιχνίδι για να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Αν δεν υπήρχαν τα προβλήματα, θα μπορούσαμε να μιλάμε ακόμα και για τετράδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα