Ψάχνει την πρώτη νίκη το Μαρούσι

Τον Πανιώνιο φιλοξενεί για την 6η αγωνιστική το Μαρούσι, που στοχεύει στην πρώτη του φετινή νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών, και ο Νίκος Λινάρδος γνωρίζει πόσο πολύ δύσκολο θα είναι κάτι τέτοιο.

Στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο προπονητής του Αμαρουσίου τόνισε πως η ομάδα του χρειάζεται τη νίκη, προκειμένου να τονωθεί η ψυχολογία των παικτών του.

"Παίζουμε με τον Πανιώνιο, μια από τις πιο πλήρεις και φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος. Θα συναντήσουμε ξανά καλούς μας φίλους.

Ωστόσο αυτή τη στιγμή είμαστε σε κατάσταση που το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να κάνουμε την πρώτη μας νίκη για να τονωθούμε ψυχολογικά", σχολίασε ο Νίκος Λινάρδος και συνέχισε:

"Προσπαθούμε σκληρά στην προπόνηση για να καλύψουμε τις ελλείψεις μας και πιστεύουμε ότι όσο περνάει ο καιρός βελτιωνόμαστε. Τέτοια ματς θέλουν και ψυχή και καθαρό μυαλό , αφού παίζουμε στην έδρα μας".

Από την πλευρά του, ο Φρανκ Έλεγκαρ υπογράμμισε: "Ξέρουμε ποιοι είμαστε , ποια είναι τα ατού και ποιες οι αδυναμίες που μας έχουν στοιχίσει δυο δικά μας παιχνίδια. Όμως δεν έχουμε περιθώριο ούτε να κοιτάμε πίσω παρά μόνο το επόμενο παιχνίδι. Ξέρω ότι ο Πανιώνιος φέτος είναι πολύ ποιοτική και γρήγορη ομάδα και χρειάζεται να παλέψουμε σκληρά για να διεκδικήσουμε τη νίκη".

Keywords
Τυχαία Θέματα