Καλμαζίδης: Σοβαροί και συγκεντρωμένοι

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του και τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, εμφανίστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Καλμαζίδης.

"Πιστεύω ότι ήμασταν πάρα πολύ σοβαροί και πειθαρχημένοι. Παράλληλα, είχαμε και πάθος και όταν τα συνδυάζεις αυτά, στον σωστό βαθμό, είναι πολύ καλό και τα καταφέραμε", είπε ο έλληνας τεχνικός και συμπλήρωσε:

"Εμείς κοιτάμε ένα ένα τα

παιχνίδια. Έχουμε το ματς στο Ισραήλ και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς η Χάποελ πιστεύω ότι θα εμφανιστεί καλύτερη. Πρέπει να το προσέξουμε".

Φιλίποφ: Ηθελα να το κάνω
Μόλις ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση, ο Ντίμα Φιλίποφ φίλησε τη φανέλα του και προκάλεσε τους φιλάθλους στην κερκίδα, όμως στις δηλώσεις του δεν θέλησε να αναφερθεί στο συγκεκριμένο σκηνικό.

"Ηθελα να το κάνω και το έκανα. Ηταν καθαρά δικό μου προσωπικό θέμα και ήθελα να το βγάλω προς τα έξω. Δεν έχω κάτι παραπάνω να σχολιάσω γι αυτό", τόνισε.

Ανδρεάδης: Εμοιαζε φιλικό...
Στη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, αλλά και τους λίγους φιλάθλους στο γήπεδο αναφέρθηκε ο Ανδρέας Ανδρεάδης. "Ηταν η διαφορά δυναμικότητας και το πρώτο πράγμα που είπαμε όταν βγήκαμε στο γήπεδο είναι πως δεν είχαμε τα ουυυυυ. Μας έλειψαν (γέλια). Ήταν σαν φιλικός αγώνας και δεν έμοιαζε με ντέρμπι", υποστήριξε αρχικά και συμπλήρωσε:

"Παίξαμε στην τακτική μας και δείξαμε αρκετά καλά στοιχεία που τα δουλεύουμε και αυτό είναι το θετικό. Είχαμε έξι παιχνίδια σε 20 ημέρες και πήραμε σε όλα νίκες με 3-0. Τώρα έχει απομείνει ένα στη Χάποελ, όπου θέλουμε 3-0 και εκεί για να κάνουμε καλά Χριστούγεννα".

Keywords
Τυχαία Θέματα