Πρίντεζης: Θα προσπαθήσω να κερδίσω ένα συμβόλαιο στην ομάδα

16:37 2/5/2011 - Πηγή: Sport.gr
Ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν ανέκαθεν δηλωμένος οπαδός του Ολυμπιακού και τελικά άντεξε μόλις δύο χρόνια μακριά από την αγαπημένη του ομάδα. Ο έλληνας φόργουορντ μίλησε στην εφημερίδα "La Opinion de Malaga" για την επιστροφή του στους ερυθρόλευκους, τους λόγους που τον οδήγησαν στην πόρτα της εξόδου από την Ουνικάχα, τον πρώην τεχνικό του Αΐτο Ρενέσες, αλλά και τη επιθυμία του ο πειραιώτες να αποτελέσουν σκαλοπάτι για τον ίδιο, ώστε να επιστρέψει στην "επίσημη αγαπημένη". Aναλυτικά οι δηλώσεις του
Γιώργου Πρίντεζη:Για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό:
"Ευτυχώς όλα τελείωσαν καλά. Πέρασα μία πολύ δύσκολο περίοδο. Τελικά βρέθηκε η καλύτερη λύση για μένα, καθώς επέστρεψα στον Ολυμπιακό, αλλά και για τη Μάλαγα, που δεν με ήθελε πλέον. Είμαι πλέον πολύ χαρούμενος γιατί θα επιστρέψω στην Ελλάδα και να έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ ξανά, πράγμα που το ήθελα.Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Θα παίξω στο Κύπελλο και τα play-offs και θα προσπαθήσω να κερδίσω ένα συμβόλαιο στην ομάδα. Εχω συμφωνήσει μέχρι το τέλος της σεζόν. Αφησα πολλά χρήματα από το συμβόλαιό μου με τη Μάλαγα για να αγωνιστώ στον Ολυμπιακό. Τώρα το μυαλό μου είναι εδώ, στην Ελλάδα. Ολα αρχίζουν τώρα για μέναΓια το τι έφταιξε και αποχώρησε από την Μάλαγα:
"Ολα πήγαιναν καλά την πρώτη μου χρονιά, μέχρι να τραυματιστώ. Ημουν σε καλή κατάσταση, αλλά ο τραυματισμός μου στον ώμο άλλαξε τα πάντα. Μετά έχασα την εμπιστοσύνη. Το πιο σημαντικό κομμάτι για μένα είναι η ψυχολογία. Χρειάζομαι την εμπιστοσύνη του προπονητή, του συλλόγου, όλων. Αν δεν την έχω, το παιχνίδι μου δεν είναι το ίδιο. Το χειρότερο ήταν που όλοι ήξεραν πως έχω τριετές συμβόλαιο με πολύ υψηλές αποδοχές.Μετά από ένα κακό παιχνίδι ο κόσμος περίμενε το καλύτερο για μένα, αλλά είχα αυτοπεποίθηση και ήμουν συγκεντρωμένος. Μπορεί να φταίω για πολλά, αλλά πάντα έδινα το 100%, ήμουν σοβαρός και επαγγελματίας. Μερικές φορές δεν είχα τύχη, όπως και όλη η ομάδα, αλλά ήμουν πάντα σωστός επαγγελματίας. Και θέλω ο κόσμος να το ξέρει αυτό. Η Μάλαγα θα είναι για πάντα στην καρδιά μου".Για τις σχέσεις του με τον Αΐτο Ρενέσες:
"Ηταν πολύ άσχημα τα πράγματα. Δεν μπορώ όμως να πω κάτι κακό γι’ αυτόν, γιατί είναι 65 χρονών άνθρωπος, έχει μεγάλη ιστορία σαν προπονητής και αυτό δεν αλλάζει. Ηταν δικό μου λάθος".Για την πρώην πλέον ομάδα του, Ουνικάχα Μάλαγα:
"Εύχομαι τα καλύτερα στη Μάλαγα, Η ομάδα έχει έναν εξαιρετικό προπονητή, τον Τσους Ματέο και εύχομαι καλή επιτυχία στους παλιούς μου συμπαίκτες. Είμαι βέβαιος πως του χρόνου μπορούν να κατακτήσουν έναν τίτλο. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της Μάλαγα. Με βοήθησαν πολύ στις δύσκολες στιγμές και ζητώ συγγνώμη αν κάποιες φορές δεν έπαιξα σύμφωνα με τις δυνατότητές μου. Θέλω να ζητήσω από τους φιλάθλους της Μάλαγα να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα".Για το κεφάλαιο "Εθνική ομάδα":
"Είναι πολύ σημαντικό που θα αγωνιστώ στον Ολυμπιακό, γιατί θα έχω την ευκαιρία να παίξω στην Εθνική ομάδα. Είναι μεγάλη υπόθεση για μένα αυτό".
Keywords
Τυχαία Θέματα