Ο Νάτσο Σκόκο υπέστη θλάση στον τελικό του Κυπέλλου και θα μείνει εκτός δράσης για 10-15 μέρες

15:29 2/5/2011 - Πηγή: Sport.gr
Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος δεν άφησε στην ΑΕΚ πικρή γεύση μόνο για τα επεισόδια μερικών ανεγκέφαλων που θέλουν να αυτοαποκαλούνται οπαδοί της, αλλά και για την πρόωρη αποχώρηση του Νάτσο Σκόκο από το γήπεδο. Ο αργεντινός άσος της Ενωσης υπέστη θλάση και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία 10-15 ημερών από τους αγωνιστικούς χώρους. Τις επόμενες ώρες θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέλλον της ζημιάς. Προς το τέλος της εβδομάδας η συνέντευξη του Αδαμίδη. Το
Κύπελλο Ελλάδος κατακτήθηκε από την ΑΕΚ, βάζοντας τέλος σε μια εννιαετία στείρων περιόδων, μακριά από τους τίτλους. Ωστόσο η σεζόν δεν τελείωσε για την Ενωση, που θα ψάξει την καλύτερη δυνατή πορεία στα play off που θα της δώσουν τη δυνατότητα να συμμετάσχει στα προκριματικά του Champions League.

Παρόλα αυτά, η έναρξη των υποχρεώσεών της θα γίνει χωρίς το μεγάλο της αστέρι. Ο λόγος για τον Νάτσο Σκόκο, που αποχώρησε τραυματίας από το μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θλάση και μάλιστα βαριάς μορφής. Κάτι που αν επιβεβαιωθεί θα του στοιχίσει την απουσία του από τα δύο ή και τα τρία πρώτα παιχνίδια της ομάδας του.

Ητοι, από το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΟΑΚΑ, τον Παναθηναϊκό στο ίδιο γήπεδο και τον ΠΑΟΚ, επίσης στο Ολυμπιακό στάδιο. Η ΑΕΚ απειλείται με το να στερηθεί και τη βοήθεια των οπαδών της, καθώς το φύλλο αγώνα του τελικού την καίει και με δεδομένο ότι είναι ήδη υπότροπη, η βαριά καμπάνα είναι πολύ πιθανό να ηχήσει στα αυτιά των ιθυνόντων της.Ανοίγει τα χαρτιά του ο Αδαμίδης
Αναφορικά με τα διοικητικά τώρα, ο Σταύρος Αδαμίδης αναμένεται να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου προς το τέλος της εβδομάδας, όπου θα μιλήσει για όσα απασχολούν την ομάδα σε διοικητικό και οικονομικό επίπεδο, αλλά και για το θέμα των Supporters.

Οι τελευταίοι αναμένεται να συστήσουν εταιρία η οποία θα αναλάβει το 10-15% των μετοχών του Πέτρου Παππά (το υπόλοιπο 20% θα πάει στον Νοτιά) και ακολούθως θα κάνουν άνοιγμα και στον υπόλοιπο κόσμο.
Keywords
Τυχαία Θέματα