Πράσινο Δ.Σ. για την Arboris Capital

Μετά από πολλές μεταθέσεις, τελικά το απόγευμα της Τρίτης (25/10, 17:00GR) θα λάβει χώρα στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Δ.Σ. με σκοπό να αποφασίσει εάν θα δοθεί εξουσιοδότηση στην Arboris Capital για να βρει επενδυτή για την ομάδα...

Αύριο το απόγευμα θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο του Παναθηναϊκού,

ώστε να αποφασίσει αν θα δώσει το πράσινο φως στην Arboris Capital, ούτως ώστε να βρει αγοραστή για το σύνολο των μετοχών της ΠΑΕ.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Γόντικας έχει πάρει την έγκριση των περισσοτέρων μετόχων, πλην όμως χρειάζεται την απόφαση του Δ.Σ. για να προχωρήσει την διαδικασία.

Για την ώρα δεν μπορεί να πει κανείς με σιγουριά τι θα γίνει τελικά, καθώς υπάρχουν δύο τάσεις. Η μία ότι ναι πρέπει να δοθεί η έγκριση στην Arboris Capital, ώστε να υπάρχει μια εναλλακτική σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά με την υπόθεση του Πρίγκιπα.

Ωστόσο, υπάρχει και η άλλη τάση, που αναφέρει, πως αν γίνει κάτι τέτοιο, ίσως αποδειχθεί καταστροφικό, την ώρα που οι επαφές με τον Σουλτάν Αλ Σαούντ βρίσκονται στο τελικό στάδιο, μήπως ο Σαουδάραβας ενοχλημένος αποσύρει την πρότασή του!

Συνεπώς, καλό θα είναι να περιμένουμε την αυριανή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου για να δούμε τι θα συμβεί με την εν λόγω περίπτωση...

Keywords
Τυχαία Θέματα