Ο... ανίκητος Ματίας Ντεγκρά!

Τον φύλακα άγγελό της έχει βρει η ΑΕΛ Λεμεσού στο πρόσωπο του Ματίας Ντεγκρά. Ο αργεντινός τερματοφύλακας, γνωστός στους έλληνες φιλάθλους από τη θητεία του σε Βέροια και Αστέρα Τρίπολης, έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του και στα... 6,5 ματς που έχει δώσει η ομάδα του φέτος!

Ο 28χρονος γκολκίπερ δεν έχει δεχτεί γκολ σε κανένα από τα ματς πρωταθλήματος με την

ΑΕΛ, που με ματς λιγότερο (σ.σ.: αυτό με την Ομόνοια που διεκόπη στο 45') συγκατοικεί με τον ΑΠΟΕΛ στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, με το χθεσινό (23/10) 0-0 απέναντι στην Ανόρθωση, ο Ντεγκρά συμπλήρωσε 540 λεπτά χωρίς να δεχτεί γκολ, ενώ αν συνυπολογίσουμε και το 45λεπτο κόντρα στην Ομόνοια το ρεκόρ του φτάνει στα 585 λεπτά, ξεπρενώντας το αμέσως προηγούμενο ρεκόρ που κατείχε ο Διονύσης Χιώτης του ΑΠΟΕΛ με 470 λεπτά.

Ο ίδιος, όπως δήλωσε στην εφημερίδα "Σημερινή" την παραμονή της αναμέτρησης με την "Ανό", έχει θέσει ως στόχο να δεχτεί μόλις 10 γκολ σε όλη τη διάρκεια της σεζόν!

"Δεν το σκέφτηκα ποτέ, αλλά τώρα που με ρωτάς θα πω ότι έχω εμπιστοσύνη στην αμυντική λειτουργία της ομάδας και νομίζω ότι στόχος θα είναι τα 10 γκολ παθητικό", είπε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα