Πεδουλάκης: Οπλο μας η άμυναΛυκογιάννης: Νιώθω θυμό και απογοήτευση

Στην αμυντική προσπάθεια των παικτών του στάθηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά τη νίκη του Περιστερίου επί του Ικαρου Καλλιθέας, ενώ ο Αρης Λυκογιάννης δήλωσε απογοητευμένος από την εμφάνιση της ομάδας του.

"Είναι μια σημαντική νίκη, την οποία πήραμε χάρη στην άμυνα μας. Δεν έχουμε τους δύο σέντερ μας, αλλά στηριχθήκαμε στην ομαδική μας άμυνα", τόνισε ο Πεδουλάκης και συνέχισε:

"Ξέραμε ότι αν ελέγχαμε τα ριμπάουντ θα παίρναμε τη νίκη. Οι τρεις άσοι

μας πήραν 14 ριμπάουντ, νούμερο πολύ σημαντικό για το ματς. Αυτή η νίκη θα τονώσει την αυτοπεποίθηση μας, ιδίως νεαρών παιδιών σαν τον Παπαντωνίου και τον Γιαννόπουλο".

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Ικαρου, Αρης Λυκογιάννης σχολίασε αρχικά: "Νιώθω θυμό και απογοήτευση. Θυμό γιατί το ταλέντο που έχουμε δεν υποτάσσεται στο εμείς και το "εγω" μπαίνει πρώτο. Απογοήτευση γιατί δείχνουμε τελείως διαφορετική εικόνα από αυτή που έχουμε στις προπονήσεις. Οι παίκτες πρέπει να μάθουν να παίζουν για το σήμα αυτής της ομάδας. Είναι απίστευτη η έλλειψη πάθους που έχουμε".

Στη συνέχεια ο έλληνας τεχνικός τόνισε: "Πρέπει να μάθουμε να παίρνουμε δύναμη από την άμυνα και όχι με ατομικές ενέργειες στην επίθεση. Παίξαμε για έξι λεπτά σκληρή άμυνα και μειώσαμε τη διαφορά".

Τέλος, ο Λυκογιάννης αναφέρθηκε και στην παραίτηση του Δημήτρη Αγγελόπουλου από την προεδρία του Ικάρου και έκανε λόγο για ευθύνες του Δήμου Καλλιθέας:

"Ήμουν γνώστης της απόφασης του, όπως και οι παίκτες είχαν ενημέρωση. Ο πρόεδρος είναι απογοητευμένος και είναι λογικό, όταν ο δήμος που εκπροσωπούμε αδιαφορεί πλήρως. Είμαστε αναγκασμένοι να παίζουμε στη Γλυφάδα, πληρώνοντας κανονικά νοίκι, την στιγμή που το γήπεδο ανήκει στη ΓΓΑ και οι υπάλληλοι είναι τρεις μήνες απλήρωτοι. ’ρα αύριο μπορεί να μην έρθουν να μας ανοίξουν και να μην κάνουμε προπόνηση. Στην καλλιθέα δεν είναι μόνο ότι δεν έχουν κάνει τίποτε για το κλειστό, αλλά γενικά υπάρχει μια αστεία αντιμετώπιση.

Αν δεν κάνει η ανδρική ομάδα προπόνηση, τότε χάνει την ώρα και δεν μπορεί κάποιο άλλο τμήμα του Ικάρου. Όταν ο δήμος που εκπροσωπείς δεν σε βοηθάει ποιο το νόημα, για αυτό τον άνθρωπο που δίνει τόσα χρήματα κι έχει φθάσει την ομάδα στην Α1".

Keywords
Τυχαία Θέματα