Παραιτήθηκε από πρόεδρος ο Λαζαρίδης

Την παραίτηση του από πρόεδρος της Ομοσπονδίας χάντμπολ υπέβαλε για σοβαρούς προσωπικούς λόγους, ο Σίμος Λαζαρίδης.

Τη θέση του προέδρου ανέλαβε ο μέχρι πρότινος Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ και παλαίμαχος διεθνής αθλητής, Χαράλαμπος Πιλαφάς, ενώ αναδιαρθρώσεις υπήρξαν και στα πόστα του β΄ αντιπροέδρου και του ειδικού γραμματέα.

Ο απερχόμενος πρόεδρος της ΟΧΕ, Σίμος Λαζαρίδης, αναφερόμενος στην απόφαση του, τόνισε: "Σοβαροί προσωπικοί

λόγοι με ανάγκασαν να υποβάλλω την παραίτηση μου από την θέση του προέδρου της ΟΧΕ. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους του Διοικητικού Συμβουλίου και συνεργάτες, καθώς και όλο προσωπικό της Ομοσπονδίας, το οποίο ευχαριστώ ιδιαίτερα για την αμέριστη συμπαράσταση του. Παραμένω ως απλό μέλος του διοικητικού συμβουλίου, για να προσφέρω τις υπηρεσίες μου, για το άθλημα, το οποίο υπηρετώ, σχεδόν από ιδρύσεως του.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους εκπροσώπους του τύπου, που ασχολούνται με το ρεπορτάζ χάντμπολ, για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε στο διάστημα αυτό. Εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο του νέου πρόεδρου και γενικού γραμματέα, που αναλαμβάνουν σε μια εποχή με δύσκολες συγκυρίες για τον ελληνικό αθλητισμό".

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΧΕ:
Πρόεδρος: Χαράλαμπος Πιλαφάς, Α΄ Αντιπρόεδρος: Παντελής Χατζηιωάννου, Β' Αντιπρόεδρος: Χρήστος Καψάλης, Γεν. Γραμματέας: Αναστάσιος Χειβιδόπουλος, Ειδικός Γραμματέας: Κυριακή Μπακουλοπούλου, Ταμίας Αντώνης Χατζηνικολάου. Μέλη: Στέλιος Αγγελούδης, Γιώργος Ανδρεάδης, Απόστολος Αποστολίδης, ’ρης Βατάλης, Σπύρος Κουτσούπης, Σίμος Λαζαρίδης, Γιώργος Φύκατας, Δημήτρης Σάββας, Δημήτρης Σταυρακάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα