Super παιχνίδια στη Sportingbet.gr

19:30 8/11/2011 - Πηγή: AEK365

Μπες σήμερα στη Sportingbet.gr και απόλαυσε τα 4 νέα συναρπαστικά παιχνίδια που προστέθηκαν στη μεγάλη γκάμα παιχνιδιών της εταιρίας!

Ανάμεσά τους θα βρεις το Superman, έναν πολύ γενναιόδωρο κουλοχέρη 5 τροχών και 50 γραμμών πληρωμής, στον οποίο πρωταγωνιστεί ο άνθρωπος ατσάλι! Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις πολλές δωρεάν περιστροφές,

να δημιουργήσεις νικητήριους συνδυασμούς με τα σύμβολα μπαλαντέρ, καθώς και να παίξεις ένα εκπληκτικό μπόνους γύρο, στον οποίο μπορείς να κερδίσεις μέχρι και 100 φορές το ποντάρισμά σου!

Το Victorious είναι ένας κουλοχέρης 5 τροχών, ο οποίος προσφέρει 243 διαφορετικούς τρόπους για να διεκδικήσεις μεγάλα κέρδη! Το παιχνίδι θα σε μεταφέρει στην εποχή που η Ρωμαϊκή αυτοκρατορία προσπαθούσε να κατακτήσει τον κόσμο, ενώ θα σε εντυπωσιάσει με τα καταπληκτικά γραφικά που διαθέτει!

Ακόμη, μη ξεχάσεις να παίξεις το Crazy Slots και το Zuma, δύο φρουτάκια διαφορετικά από τα υπόλοιπα που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να διεκδικήσεις έως 500.000 Ευρώ!

Keywords
Τυχαία Θέματα