Πάντελιτς: Θα σκοράρω για πολλά χρόνια με τον Ολυμπιακό

Την επιθυμία του να αγωνίζεται στον Ολυμπιακό για πολλά χρόνια ακόμα, εξέφρασε, σε δηλώσεις του στο πλαίσιο της βράβευσης του ως ο πολυτιμοτερος παίκτης της 13ης αγωνιστικής της Super League, ο Μάρκο Πάντελιτς. Ο σέρβος επιθετικός, του οποίου το συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, παρέλαβε

το βραβείο από τον Ντάρκο Κοβάτσεβιτς.

"Θα πρέπει πρώτα να μιλήσω με την ομάδα και μετά να πούμε το οτιδήποτε. Πιστεύω όμως πως για πολλά χρόνια θα σκοράρω με τον Ολυμπιακό", τόνισε αρχικά ο 33άχρονος άσος.

Για το χατ τρικ που πέτυχε στον αγώνα με την Κέρκυρα, είπε: "Σίγουρα ήταν ξεχωριστή ημέρα και κάτι ευχάριστο αυτό για μένα. Ανά τρεις ημέρες παίζουμε και το πιο σημαντικό ήταν ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς σε μία δύσκολη έδρα.

Μετά αυτό το ματς έπρεπε να προετοιμαστούμε για το ματς με τον Λεβαδειακό και ευτυχώς πήραμε και εκεί τους τρεις βαθμούς. Δεν έχεις χρόνο ούτε να σκεφτείς, ούτε να πανηγυρίσεις. Αυτό που έχει σημασία είναι να ξεκουράζεσαι για την αμέσως επόμενη αναμέτρηση του πρωταθλήματος".

Για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να αντέξει και στις τρεις διοργανώσεις, τόνισε: "Σίγουρα ο Ολυμπιακός μπορεί να αντέξει την πίεση σε Ελλάδα και Ευρώπη, πιστεύω σε αυτή την ομάδα και πιστεύω ότι έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ και μπορούμε να χτυπήσουμε και τις τρεις υποχρεώσεις μας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Μας στεναχώρησε λίγο που δεν περάσαμε στο Champions League, αλλά είμαστε χαρούμενοι που νικήσαμε και τις τρεις ομάδες του ομίλου μας. Μπορούμε να κερδίσουμε όλες τις ομάδες".

Τέλος, ερωτηθείς αν σκοπεύει να συνεχίσει το σερί σκοραρίσματος και στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, απάντησε: "Πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα για να παίρνει τους βαθμούς της νίκης.

Ας σκοράρει όποιος θέλει, εμένα δεν με πειράζει. Θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο χαρούμενο και να κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι στην έδρα μας που θα είναι το τελευταίο στο γήπεδό μας για τη φετινή χρονιά".

Keywords
Τυχαία Θέματα