Παίζουμε μπάσκετ

17:22 6/5/2011 - Πηγή: Sport.gr
Η bet-at-home.com είναι παρούσα σε όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, οπότε δεν μπορούσε να λείψει από το φάιναλ φορ του μπάσκετ. Πάμε Βαρκελώνη, ευχόμαστε στον Παναθηναϊκό να κατακτήσει το τρόπαιο, αλλά όταν μιλάμε για στοίχημα, "μετράμε" τις επιλογές μας, όχι βάσει αυτών που θέλουμε να συμβούν, αλλά αυτών που πιστεύουμε ότι μπορεί να συμβούν. Για τον πρώτο (χρονικά) ημιτελικό, η bet-at-home.com δίνει 1.35 τη νίκη της ελληνικής ομάδας και 2.90 τη νίκη των Ιταλών, γεγονός που αποδεικνύει
αυτό που κατά κόρον λέγεται εδώ και καιρό: ότι ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί. Για πιο ψαγμένες επιλογές το Πλεονέκτημα / Handicap (-5.5/+5.5) 1,85 και για τις δύο ομάδες.Στο άλλο παιχνίδι η (τυπικά γηπεδούχος) Μακάμπι συναντά τη Ρεάλ Μαδρίτης, με την bet-at-home.com να αποδίδει 1.50 τη νίκη των Ισραηλινών και 2.35 τη νίκη των Ισπανών. Το Πλεονέκτημα / Handicap (-3.5/+3.5) δίνει και εδώ τόσο για τη Μακάμπι όσο και για τη Ρεάλ, 1,85.Η bet-at-home.com σας προσκαλεί στο επίσημο site της, για να δείτε περισσότερες επιλογές, να βρείτε αυτό που ταιριάζει στη… διάθεσή σας.Σχετικά με την bet at home.com:
Η bet-at-home.com AG, είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στους τομείς Online-Gaming και αθλητικού στοιχήματος. Με σχεδόν δύο εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες η bet-at-home.com είναι μία από τις πιο δημοφιλείς στοιχηματικές εταιρίες στην Ευρώπη και είναι εισηγμένη στα χρηματιστήρια της Βιέννης και της Φρανκφούρτης.
Keywords
Τυχαία Θέματα