Πάει ΟΑΚΑ ο μάνατζερ του Σικαμπάλα μαζί με τον Τσάκα για το ντέρμπι ΠΑΟ-ΑΕΚ

Παρέα με τον μάνατζερ του Σικαμπάλα, Αχμέτ Σοϊλάμ, αλλά και τους Σταύρο Δαϊλάκη και Αγγελο Δέλλα, που προορίζονται για το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όταν ολοκληρωθεί το deal με τον Πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ θα παρακολουθήσει το ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Βλάσης Τσάκας.

O εκπρόσωπος και συνεργάτης του Σαουδάραβα επενδυτή έχει δηλώσει πως στην κατοχή του βρίσκεται υπογραγραμμένο προσύμφωνο συνεργασίας με τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ και νυν της Ζάμαλεκ, ωστόσο αυτό το γεγονός αμφισβητήθηκε από δηλώσεις που έκανε ο ίδιος ο Σικαμπάλα σε ΜΜΕ της πατρίδας του.

Προκειμένου να δώσει απαντήσεις σε όσους τον αμφισβητούν, ο Βλάσης Τσάκας αποκάλυψε πως στο αποψινό ντέρμπι του ΟΑΚΑ θα βρίσκεται μαζί του, στην σουϊτα απ' όπου θα το παρακολουθήσει και ο εκπρόσωπος του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού, Αχμέτ Σοϊλάμ.

Επίσης, όπως έχει γίνει γνωστό, στην... παρέα του Τσάκα θα είναι ο πρώην βουλευτής Σταύρος Δαϊλάκης και ο διευθυντής του Divani Caravel Αγγελος Δέλλα, οι οποίοι προορίζονται για το νέο Δ.Σ. της πράσινης ΠΑΕ, όταν ολοκληρωθεί το deal με τον Πρίγκιπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα