Ουζουνίδης: Ημασταν αγνώριστοι

Την δυσαρέσκεια του για την εμφάνιση της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο με τον Αστέρα στην Τρίπολη, εξέφρασε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο προπονητής της Ξάνθης τόνισε ότι η ομάδα του βελτιώθηκε πολύ στο δεύτερο μέρος, όπου και έχασε πολλές ευκαιρίες, ενώ αναφορικά με τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο είπε πως "είναι ανάξιο σχολιασμού όλο αυτό που γίνεται".

"Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αγνώριστοι. Δεν ήταν εμφάνιση ομάδας Super League.

Ούτε επαγγελματιών παικτών και το λέω όχι επειδή κάποιοι ήταν σε κακή μέρα αλλά δεν έτρεχαν, δεν προσπάθησαν. Ο Αστέρας ήταν καλύτερος από εμάς. Ήμασταν πολύ τυχεροί που ήταν 1-1 το σκορ.

Εγινε το δώρο στα πρώτα 20'' και εμείς είπαμε στον αντίπαλο ισοφαρίστε για fair play. Στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαμε τα πατήματα μας και γινόμασταν καλύτεροι και στο τέλος χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Η γνωστή ιστορία. Είναι ανάξιο σχολιασμού όλο αυτό που γίνεται με το ελληνικό ποδόσφαιρο".

Μπέρτος: "Ηταν ένα παιχνίδι που μας αφήνει πικρία. Μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις πόντους, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν πειράζει, κοιτάμε μπροστά το επόμενο παιχνίδι, θα κοιτάξουμε να κερδίσουμε.

Μας προβληματίζει η κακή εικόνα του πρώτου μέρους, αλλά 90 λεπτά το παλεύουμε το παιχνίδι. Θα κοιτάξουμε να μπούμε πιο δυνατά από τα πρώτα λεπτά".

Βασιλακάκης: "Κρατάμε μόνο το καλό ποδόσφαιρο. Σήμερα μόνο για ένα ημίχρονο, αλλά πάλι προσπαθήσαμε. Το πρόβλημά μας είναι η τελική φάση και φαίνεται. Με τον Παναθηναϊκό είχαμε 15 ευκαιρίες και μόνο δυο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε μαζί με τη δική μου τρεις ευκαιρίες.

Λίγο πιο σοβαροί να ήμασταν θα το τελειώναμε το παιχνίδι. Θέλει και τύχη το ποδόσφαιρο. Μπορεί η μπάλα να πήγαινε μέσα σε κενή εστία. Κρατάμε ό,τι καλό έμεινε και τα λάθη μας για να τα διορθώσουμε και πάμε για το επόμενο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για να το κερδίσουμε.

Για την ώρα έχουμε παίξει με τις πέντε καλές ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Δείξαμε καλά στοιχεία, αλλά αποτελέσματα δεν πήραμε. Σε κάθε παιχνίδι πάμε για τη νίκη, και στον Παναιτωλικό θα πάμε για τη νίκη.

Ελπίζω αυτή τη φορά να είμαστε πιο τυχεροί και να την πάρουμε. Είναι δύσκολο παιχνίδι και ο Παναιτωλικός έχει δείξει καλά στοιχεία και καλούς παίκτες. Ελπίζω να πάρουμε τη νίκη".

Keywords
Τυχαία Θέματα