"Ως πότε να κάνουμε υπομονή;"

18:49 5/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Μόνο ευχάριστα δεν ακούστηκαν στους παίκτες της ΑΕΚ τα αποτελέσματα της συνάντησης των αρχηγών με τον Σταύρο Αδαμίδη, που για ακόμα μία φορά ζήτησε υπομονή. "Ως πότε;" είναι το ερώτημα, που πλανάται στα Σπάτα, με τους κιτρινόμαυρους να έχουν φτάσει στα όριά τους και τον Νίκο Κωστένογλου να προσπαθεί να κρατήσει την ομάδα ενωμένη.

Οι Τραϊανός Δέλλας, Νίκος Λυμπερόπουλος και Παντελής Καφές συναντήθηκαν το πρωί της Πέμπτης (5/1) με τον Σταυρο Αδαμίδη και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ

δεν είχε να τους μεταφέρει τα νέα, που θα περίμεναν.

"Δεν είμαι εγώ αυτός που έχει τα λεφτά και δεν σας τα δίνει. Ξέρετε όλοι ότι κάνουμε μια προσπάθεια να βρεθεί αγοραστής. Ό,τι σας έχω πει μέχρι σήμερα είναι η αλήθεια. Υπάρχουν κάποιοι που έχουν δείξει ενδιαφέρον και αυτό που προσπαθώ εγώ είναι να βρεθεί λύση", τους είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, τους τόνισε πως μέχρι τις 20 Ιανουαρίου θα έχουν γίνει πληρωμές, όμως το ακριβές ποσό θα γίνει γνωστό την επόμενη εβδομάδα. Επιπλέον, επισήμανε πως στο τέλος της επόμενης εβδομάδας θα έχει ξεκαθαρίσει και το θέμα με το ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Οπως γίνεται κατανοητό οι παίκτες της ΑΕΚ, που έχουν βαρεθεί να πληρώνονται... με υποσχέσεις, όταν ενημερώθηκαν για όσα είπε ο Αδαμίδης στους αρχηγούς αντέδρασαν, κάποιοι μάλιστα με έντονο τρόπο.

Ο Δέλλας τους επεσήμανε πως ο καθένας μπορεί να πράξει όπως επιθυμεί -είναι γνωστό πως άπαντες έχουν δικαίωμα προσφυγής-, ωστόσο οι μουρμούρες και ο εκνευρισμός στα αποδυτήρια ολοένα και διογκώνονται.

Ο Κωστένογλου από την πλευρά του προσπάθησε να λειτουργήσει ως πυροσβέστης και να κρατήσει την ομάδα ενωμένη. "Αντρες είμαστε, όλοι μαζί βιώνουμε αυτή την κατάσταση" και "είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να μείνουμε ενωμένοι για το καλό της ομάδας", είναι ατάκες, που ακούστηκαν από τον έλληνα τεχνικό, που για την ώρα κατεύνασε τα πνεύματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα