Ομπράντοβιτς: Πρόβλημα οι άδειες κερκίδεςΑλεξανδρής: Ελπίζω να μην ξαναέρθουμε με πούλμαν στην Αθήνα

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε μετά το ματς με τον Αρη πως οι παίκτες του ήταν δύσκολο να βρουν κίνητρο στο άδειο ΟΑΚΑ και δεν θέλησε να πει περισσότερα για το ματς. Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Αλεξανδρής δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, ενώ σχολίασε αρνητικά την απόφαση της διοίκησης να στείλει με πούλμαν την αποστολή της ομάδας στην Αθήνα.

Ο Ομπράντοβιτς δεν είχε πολλά να πει για το παιχνίδι και ουσιαστικά εντόπισε

ένα θετικό και ένα αρνητικό στοιχεία σε αυτή την πρεμιέρα: "Τα καλά νέα είναι ότι αρχίσαμε να παίζουμε και στην Α1. Τα κακά νέα πως αρχίσαμε να παίζουμε και πάλι χωρίς κόσμο. Αυτό είναι ό,τι χειρότερο για το μπάσκετ. Οποιαδήποτε άλλη ποινή θα ήταν καλύτερη απ' το να παίζουμε χωρίς κόσμο. Παρότι κάναμε τα πάντα να δώσουμε κίνητρο τους παίκτες, είναι δύσκολο. Να αγωνιζόμαστε μπροστά στον ’ρη, που έκανε καλό παιχνίδι, υπό αυτές τις συνθήκες είναι πολύ δύσκολο.

Είναι δύσκολό να πω οτιδήποτε άλλο. Όταν αρχίζεις μπροστά σε άδειο γήπεδο, είναι δύσκολη κατάσταση. Συγχαρητήρια στον ’ρη για το σοβαρό και καλό παιχνίδι του".

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο οποίος είπε στο αρχικό του σχόλιο: "Εύχομαι σε όλους μία πολύ καλή μπασκετική χρονιά, με επιτυχίες, υγεία, δουλειά για όλο τον κόσμο. Eίναι μία περίοδος σημαντική κι επηρεάζει τη διάθεση των ανθρώπων. Χρειάζεται κουράγιο. Αυτό ήμασταν υποχρεωμένοι να το βιώσουμε.

Όταν είδα το Παναθηναϊκός-Ουνικάχα θορυβήθηκα πόσο καλά έπαιξε γι' αυτή την περίοδο.. Μεσολάβησαν πολλές ημέρες από το ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Μας βοήθησε κι η εβδομάδα της απεργίας. Με Ολυμπιακό οι Τζέιμς και Κρούστις έπαιξαν με μία προπόνηση. Θέλαμε να δείξουμε ανταγωνιστικό πρόσωπο, σεβόμενοι Παναθηναϊκό και την κούρασή του. Δεν κρυφτήκαμε".

Οσο για την εμφάνιση της ομάδας του είπε: "Έμεινα ευχαριστημένος από την προσπάθεια και την απόδοση. Θα μπορούσαμε να αποφύγουμε κάποια λάθη. Αλλά η γενική εικόνα μας, όπως οι 18 ασίστ, με αφήνει πάρα πολύ ευχαριστημένο και πολύ αισιόδοξο στο μέλλον να είμαστε πολύ καλύτεροι. Μας λείπουν τρεις παίκτες από τον αρχικό σχεδιασμό, όταν μπουν κι αυτοί θα είμαστε καλύτεροι. Εύχομαι συνέχεια στις επιτυχίες στον Παναθηναϊκό".

Στη συνέχεια από τον κ. Αλεξανδρή ζητήθηκε να σχολιάσει την απόφαση της διοίκησης να στείλει με πούλμαν την αποστολή του Αρη στην Αθήνα:

"Εμείς είμαστε υπάλληλοι του συλλόγου. Και με ποδήλατο να μας πουν να κατέβουμε, θα το κάνουμε. Δεν αξίζει αυτή τη συμπεριφορά ένα τμήμα που έχει δώσει τίτλους. Για ένα ποσό των 2.000 ευρώ... Είναι ψηλά παιδιά, δεν υπάρχει πούλμαν για ομάδες. Στις στάσεις κατέβαιναν κι τέντωναν τα πόδια μας. Σκεφτείτε τώρα την ταλαιπωρία. να γυρίσουμε στις 05.00. Να μη το ξαναβιώσουμε. Πρώτη φορά έρχομαι με πούλμαν από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα να αγωνιστώ".

Keywords
Τυχαία Θέματα