"Ο Ράιαν Γκιγκς είναι σκουλήκι!"

Με δηλώσεις του ο Ρόντι Γκιγκς ξέσπασε εναντίον του αδερφού του, Ράιαν Γκιγκς, ο οποίος όπως αποκαλύφθηκε διατηρούσε επί 8 χρόνια ερωτική σχέση με τη γυναίκα του.

Η βρετανική Sun φιλοξενεί δηλώσεις του αδερφού του άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος τον αποκαλεί... σκουλήκι!

"Ο Ράιαν είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής αλλά δεν είναι τίποτα ως άνδρας. Είναι ένα σκουλήκι, μία νυφίτσα. Η Νατάσα (σ.σ η σύζυγός του) ήταν όλη μου η ζωή και αυτός υποτίθεται ότι ήταν

το πιο κοντινό πρόσωπο σε εμένα", τόνισε χαρακτηριστικά ο αδερφός του Ράιαν Γκιγκς για τον Ουαλό άσο, και συνέχισε:

"Πάντα πιστεύα ότι ήταν σπουδαίο άτομο, τώρα όμως ξέρω ότι δεν είναι. Είναι ντροπή. Δεν έχει ζητήσει ποτέ συγγνώμη και είναι καλό που γνωρίζω ότι κατέστρεψε τη ζωή μου μόνο και μόνο για το σεξ.

Το πιο σκληρό πράγμα ήταν να τους φαντάζομαι μαζί. Όταν κάποιος είναι ο ήρωάς σου για το περισσότερο κομμάτι της ζωής σου και μετά ανακαλύπτεις ότι σου έλεγε ψέματα και σε εξαπατούσε, και ότι κοιμόταν με τη γυναίκα σου πίσω από την πλάτη σου, αυτό είναι επώδυνο".

Όπως πάντως εξομολογήθηκε ο Ρόντρι Γκιγκς καταβάλλει προσπάθειες να αφήσει πίσω του το παρελθόν και να τα ξαναβρεί με τη σύζυγό του, Νατάσα, θεωρώντας πως ξεγελάστηκε και εκείνη από τον άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

"Αγαπώ τη Νατάσα, είναι η γυναίκα μου, θέλω να προσπαθήσω να σώσω το γάμο μου. Αν μπορέσω θέλω να αποκτήσω μία καλή οικογένεια, ένα όμορφο σπιτικό. Πιστεύω ότι έγινε αντικείμενο εκμετάλλευσης από τον Ράιαν σε νεαρή ηλικία".

Keywords
Τυχαία Θέματα