Μήτρογλου: Θα τους δικαιώσω

Ο Κώστας Μήτρογλου μίλησε για το χρυσό γκολ που πέτυχε στο Κύπελλο απέναντι στον Αρη και τόνισε πως με τις εμφανίσεις του στον Ατρόμητο θέλει να δικαιώσει όσους πιστεύουν στο ταλέντο του.

Ο επιθετικός της ομάδας του Περιστερίου αναφέρθηκε ακόμη στο επεισόδιο που είχε με τον Ανδρέα Τάτο και παραδέχθηκε πως αντέδρασε λάθος.

Ο Μήτρογλου μίλησε στην εφημερίδα "Φως":

Για το Β«επεισόδιοΒ» που είχε με τον Ανδρέα Τάτο

Β«Τρελάθηκα γιατί ήθελα τόσο πολύ να βάλουμε γκολ

και να προκριθούμε. Το θέλαμε πάρα πολύ και έψαχνα το γκολ με μανία. Ήταν μεγάλο λάθος μου, όμως, αυτό που έκανα! Ο Τάτος έδειξε ότι μπορεί να γίνει σπουδαίος παίκτης! Έμεινε ήσυχος και δεν αντέδρασε στην ενέργειά μου που παραφέρθηκα, κατάλαβε ότι είχα πολλά νεύρα. Είναι πολύ καλό παιδί, και έβγαλε και άλλες ασίστ μετά, δεν επηρεάστηκε. Μετάνιωσα πολύ, του ζήτησα πολλές φορές συγγνώμη, το σημαντικότερο ήταν που πήραμε τη νίκηΒ».

Για τις φετινές του εμφανίσεις με τη φανέλα του Ατρομήτου

Β«Θέλω να αποδείξω σε αυτούς που με πιστεύουν ότι δεν κάνουν λάθος! Θέλω να το αποδείξω και στον εαυτό μου. Πριν κλείσουμε, θα ήθελα να πω κάτι και να το γράψεις: Νιώθω πολύ σίγουρος στον Ατρόμητο έχοντας πίσω μου μια άμυνα πολύ και ιδιαίτερα έναν τερματοφύλακα εξαιρετικό! Τον βλέπω στις προπονήσεις. Είναι σπουδαίος τερματοφύλακας ο Ιτάνζ, πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος στη Σούπερ ΛίγκαΒ».

Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ιζάνζ

Β«Δεν γνωρίζω τίποτα τέτοιο. Το λέγω γιατί όταν έχεις έναν τερματοφύλακα πολύ καλό που πιάνει τετ α τετ που βγαίνουν οι αντίπαλοι, σου δίνει σιγουριάΒ».

Keywords
Τυχαία Θέματα