Ο ΠΑΟΚ με Λίνο και η κρυφή ελπίδα στο Λονδίνο

Σύμφωνα με τη στατιστική υπηρεσία, όταν ο Λίνο λείπει από την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει σαφέστατο πρόβλημα στην εξασφάλιση νικών. Οι. τεχνικοί αναλυτές υποστηρίζουν επίσης ότι η απουσία του βραζιλιάνου κοστίζει σε μεγάλο βαθμό στον Αντρέ Βιεϊρίνια αφού ο πορτογάλος χάνει τουλάχιστον ένα 30%-40% στην συνήθη απόδοσή του.

Αυτό που δεν επιδέχεται αμφιβολία είναι ότι ο ΠΑΟΚ παρουσιάζεται πολύ διαφορετικός

όταν ο Λίνο βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο. Δημιουργεί πολλά περισσότερα ως ομάδα, απελευθερώνεται τον Βιεϊρίνια - η χθεσινή (03/11) απόδοση του Πορτογάλου δεν είχε σχέση με τις εμφανίσεις του εν τη απουσία του Λίνο - και το σύνολο παρουσιάζει μια σταθερότητα.

Το ευχάριστο για τον Μπόλονι έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Λίνο δεν επέστρεψε (απλά), αλλά είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Ο ίδιος ο βραζιλιάνος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Sport103fm ουδόλως αναφέρθηκε στον εαυτό του, αλλά αναφέρθηκε κυρίως στη φιλοσοφία που είχε ο ΠΑΟΚ στην Ιρλανδία που είχε ως βασικό άξονα την απόλυτη κυριαρχία στο γήπεδο.

"Δεν αφήσαμε καμία ελπίδα στους αντιπάλους να πιστέψουν ότι μπορούσαν να πάρουν κάτι από αυτό το ματς,. Έτσι φθάσαμε στη νίκη. Δεν μπήκαμε στο γήπεδο με φιλοσοφία να γίνουμε πιο επιθετικοί. Θέλαμε να κερδίσουμε και αν αυτή η διάθεσή μας ερμηνεύτηκε έτσι, δεν σημαίνει ότι εμείς επιλέξαμε σ' αυτό το ματς να παίξουμε πιο επιθετικά. Εμείς προσπαθούμε πάντα να το κάνουμε, όπως συμβαίνει και στα εντός έδρας ματς, Μας βγήκαν όλες οι ευκαιρίες, και πέρα από την καλή κυκλοφορία και τις σωστές πάσες είχαμε και την τύχη με το μέρος μας. Κάθε ολοκληρωμένη ευκαιρία την μετατρέπαμε σε γκολ κάτι που δεν συνέβη σε όλα τα παιχνίδια μας φέτος", είπε.

Φάνηκε πάντως ότι στο μυαλό του Λίνο δεν βρίσκεται (από τώρα) ο αγώνας με τη Ρούμπιν Καζάν που - βάσει της λογικής και όχι της αριθμητικής - θα καθορίσει τη προσπάθεια του ΠΑΟΚ για πρόκριση στην επόμενη φάση. Διότι, ο βραζιλιάνος έχει στο μυαλό του το όνειρο της κατάστασης της νίκης μέσα στο Λονδίνο επί της Τότεναμ. "Εχουμε και την Τότεναμ και, ποιος ξέρει, μπορεί να μείνουμε όλοι έκπληκτοι", ήταν το μήνυμά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα