Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς επέστρεψε στο Βελιγράδι για να ρυθμίσει κάποιες λεπτομέρειες με την Ομοσπονδία της Σερβίας, πριν πει το ναι στον Ολυμπιακό

To ραντεβού των αδερφών Αγγελόπουλων με τον Ντούσαν Ιβκοβιτς το βράδυ της Πέμπτης (24/6) έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ο σέρβος τεχνικός βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στο Λιμάνι. Οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, πάντως, δεν υπάρχει και ο Ντούντα αναχώρησε την Παρασκευή (25/6) για το Βελιγράδι.

Ο Ντούντα εργάζεται παράλληλα και στην Εθνική ομάδα της Σερβίας και θέλει να διευθετήσει όλες τις λεπτομέρειες και τις παραμέτρους με την ομοσπονδία μπάσκετ της χώρας του πριν πει

το "ναι" στον Ολυμπιακό.

Γι` αυτό το λόγο επέστρεψε στο Βελιγράδι, αλλά βρίσκεται σε επικοινωνία και με τον Ολυμπιακό. Στη συνάντηση που είχε με τον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο ο Ντούντα έδειξε πως επιθυμεί να επίστρέψει στον Ολυμπιακό, αλλά δεν μπήκε σε λεπτομέρειες της συνεργασίας.

Δεν συζήτησαν δηλαδή ούτε τις οικονομικές του απολαβές, ούτε το ποιοι θα είναι οι συνεργάτες του στον ερυθρόλευκο πάγκο. Εγινε, όμως, κουβέντα για κάποια μεταγραφικά θέματα.

Ακόμ

Keywords
Τυχαία Θέματα