Σε διαπραγματεύσεις με την Μπούρασμπορ για την μεταγραφή του Κοντρέρας βρίσκονται στον ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο

Στον ΠΑΟΚ δεν κρύβουν ότι οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας θα εξαρτηθούν σε μεγάλο βαθμό και από το αν θα παραχωρηθεί ποδοσφαιριστής. Προς αυτή τη κατεύθυνση, τα μηνύματα μάλλον είναι θετικά, αφού ο τουρκικός Τύπος αναφέρει ότι η Μπούρσασπορ ενδιαφέρεται για την αγορά των δικαιωμάτων του Πάμπλο Κοντρέρας. Το συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι στην ιστοσελίδα Zaman.com.tr.

Για

την ακρίβεια, αναφέρει ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται σε επικοινωνία και φυσικά σε διαπραγματεύσεις. Τονίζεται μάλιστα ότι η ομάδα της Προύσας αποσκοπεί στην άμεση λύση του ζητήματος, ούτως ώστε ο Κοντρέρας να δώσει το παρών στην πρώτη προπόνηση της ομάδας που είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Δευτέρα (28/6). Κάτι τέτοιο ασφαλώς προβάλλει απίθανο, αφού όπως όλα δείχνουν  διεθνής Χιλιανός δεν θα έχει ολοκληρώσει μέχρι τότε τις υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στα τελικά του παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στο μεταξύ, η αναφορά ονομάτων ποδοσφαιριστών που (φέρονται) να βρίσκονται στ

Keywords
Τυχαία Θέματα