Ο Ηρακλής νίκησε 1-0 την Λάρισα στο Καυτανζόγλειο, χάρη στο αυτογκόλ της ομάδας του Κάμπου, που ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα

Τη δεύτερη νίκη του στη φετινή Σούπερ Λίγκα πανηγύρισε ο Ηρακλής, που επικράτησε με 1-0 της Λάρισας στο Καυτανζόγλειο για την 3η αγωνιστική και έφτασε τους επτά βαθμούς. Καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα η φιλοξενούμενη ομάδα, που δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν. Το αυτογκόλ του Μπλάζεκ στο πρώτο ημίχρονο, έκρινε την αναμέτρηση που ολοκληρώθηκε με δύο αποβολές, μία για κάθε ομάδα, στα τελευταία λεπτά. Πέναλτι ζητά η Λάρισα, σε ανατροπή του Μπλάζεκ.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στο παιχνίδι πιο δυνατά και πήρε από νωρίς τον έλεγχο και την κυκλοφορία της μπάλας, με τον Ελευθερόπουλο να δίνει ακόμα ένα προσωπικό ρεσιτάλ, κρατώντας το μηδέν για τον Ηρακλή. Ο Κουζέν ήταν ο άνθρωπος που έχασε την πρώτη ευκαιρία των βυσσινί στο 9`, με τον έλληνα πορτιέρο να αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ το πλασέ του, ενώ την ίδια τύχη είχε και η εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Κανόμπιο στο 26`.

Βυσσινί αυτόχειρες!Ενα λεπτό νωρίτερα, ο Λίμα προσπάθησε να απειλή

Keywords
Τυχαία Θέματα