"Ντροπή σας! Φάγατε 3 και από τον ΟΦΗ;"

Περίπου 50 οπαδοί της ΑΕΚ περίμεναν την αποστολή της ομάδας στο αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης του Ηρακλείου για να τα... ψάλλουν στους παίκτες για την νέα βαριά ήττα, αυτή τη φορά από τον ΟΦΗ με 3-1.

Οι οπαδοί, μόλις είδαν το πούλμαν της ομάδας στο αεροδρόμιο, άρχισαν να αποδοκιμάζουν έντονα τους παίκτες. Οι αποδοκιμασίες τους δεν... ξέφυγαν και έμειναν σε λεκτικό επίπεδο, με συγκεκριμένους

παίκτες που υστέρησαν στο Γεντί Κουλέ να τα ακούν σε έντονο ύφος.

"Ντροπή σας! Δεν ντρέπεστε για αυτά που γίνονται; Φάγατε 3 γκολ κι από τον ΟΦΗ; Από τον ΟΦΗ; Κοιτάξτε να σοβαρευτείτε άμεσα γιατί υπομονή άλλη δεν υπάρχει και μετά τα πράγματα δε θα είναι καλά".

Πάντως, οι οπαδοί της Ενωσης τόνισαν στον Νίκο Κωστένογλου να συνεχίσει την δουλειά του και να προσπαθήσει να βελτιώσει την ΑΕΚ με κάθε κόστος, δείχνοντας του ότι είναι στο πλάι του.

"Κάνε αυτά που πρέπει να κάνεις αλλά να τα κάνεις γρήγορα. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Ό,τι είναι να γίνει πρέπει να γίνει αμέσως και η ομάδα να βελτιωθεί. Αυτό το πράγμα δεν μπορεί να συνεχιστεί. Σοβαρευτείτε όλοι σας. Βάλτους μυαλό".

Keywords
Τυχαία Θέματα