Αδαμίδης: Εχουν δίκιο οι παίκτες, αλλά…

Θέση για τις κινήσεις των παικτών της ΑΕΚ εξαιτίας της αδυναμίας της ΠΑΕ να τους πληρώσει πήρε ο Σταύρος Αδαμίδης, που παραδέχθηκε πως οι ποδοσφαιριστές έχουν δίκιο, αλλά πρόσθεσε ότι θα πρέπει να είναι ρεαλιστές, καθώς λεφτά δεν υπάρχουν.

Στην προσπάθειά της να καλύψει μέρος των οφειλών της, η ΠΑΕ ΑΕΚ τις τελευταίες μέρες έχει μεταφέρει στους λογαριασμούς των παικτών το ποσό των 300.000 ευρώ, ποσό όμως που είναι πολύ μικρό συγκριτικά

με τα συνολικά χρήματα, που έχουν να λαμβάνουν οι ποδοσφαιριστές.

Οι παίκτες όμως έχουν ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα να αντιδρούν. Τελευταίο παράδειγμα η απόφασή τους να μην πάρουν μέρος στην χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΠΑΕ, με αποτέλεσμα αυτή να αναβληθεί.

Εχουν ξεκαθαρίσει μέσω ανακοίνωσής τους μάλιστα, πως από υποσχέσεις... χόρτασαν και πως θα προχωρήσουν σε νέες κινητοποιήσεις στην περίπτωση που η διοίκηση εξακολουθήσει να μην είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης αναφέρθηκε στο θέμα αυτό και τόνισε ότι "κατανοούμε τους παίκτες. Εχουν δίκιο σε όλα και έχουν βοηθήσει τα μέγιστα με την υπομονή που κάνουν. Κάνουμε ότι μπορούμε. Οσα χρήματα έχουμε, τους τα δίνουμε αμέσως. Δεν είναι ότι έχουμε και δεν δίνουμε. Να είμαστε ρεαλιστές".


Keywords
Τυχαία Θέματα