Ντιόγκο: Θέλω μία δεύτερη ευκαιρία στον Ολυμπιακό

Ετοιμος για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό δηλώνει ο Ντιόγκο, προκειμένου να πάρει μία δεύτερη ευκαιρία και να αποδείξει την αξία του.

Ο δανεισμός του Ντιόγκο στη Σάντος ολοκληρώνεται τον Ιανουάριο και δεν πρόκειται να ανανεωθεί. Ετσι, ο βραζιλιάνος άσος θα πάρει το δρόμο της επιστροφής.

"Θέλω τη δεύτερη ευκαιρία στον Ολυμπιακό, έχω ανοικτό

λογαριασμό στον Ολυμπιακό και είμαι έτοιμος να αποδείξω την αξία μου. Τώρα είμαι στην Ιαπωνία με τη Σάντος για το Διηπειρωτικό και θέλω να πάρω όποια ευκαιρία μου δοθεί. Νιώθω καλά και λογικά τον Ιανουάριο θα είμαι στην Αθήνα", λέει στο περιβάλλον του ο βραζιλιάνος άσος, που έφυγε με άσχημο τρόπο έπειτα από τον αποκλεισμό από τη Μακάμπι.

Είναι σημαντικό να τονίσουμε πως σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε για το θέμα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι θετικός στην επιστροφή του Ντιόγκο στην ομάδα και θεωρεί πως μπορεί να βοηθήσει.

Αυτό φαίνεται πως είπε ο Βαλβέρδε και στη συνάντηση που είχε την Πέμπτη (8/12) με το διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ, Γιάννη Βρέντζο, αλλά και τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Στη συνάντηση έγινε μία πρώτη κουβέντα για τα μεταγραφικά θέματα, χωρίς να προκύψει κάτι πολύ συγκεκριμένο. Ενας επιθετικός και ένας τερματοφύλακας είναι στις προτεραιότητες των ερυθρόλευκων, αλλά δεν αποκλείεται και η απόκτηση κάποιου μέσου, με δεδομένα τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που υπάρχουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα