Χάινς: Το γκρουπ είναι πολύ περίπλοκο και χρειαζόμαστε κάθε πόντο αυτή τη στιγμή

Ο Κάιλ Χάινς, στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση με την Κάχα Λαμποράλ, στάθηκε στην σημασία της νίκης του Ολυμπιακού, ενώ τόνισε πως κάθε πόντος και στιγμή είναι πολύτιμα για τους ερυθρόλευκους.

"Για εμάς ήταν πολύ σημαντικό ματς, θέλαμε να παίξουμε καλά και το κάναμε. Ο Τελέροβιτς είναι εξαιρετικός στην επίθεση. Κάνει σπουδαία σουτ, μεγάλα σουτ, προσπαθήσαμε να τον σταματήσουμε και να μην του αφήσουμε εύκολο δρόμο προς το καλάθι.

Δεν είχε τη συμπαράσταση πια από τους ΝΒΑer,

αλλά κάναμε ότι μπορούσαμε. Χάσαμε την διαφορά στο τέλος, τη συγκέντρωσή μας, πρέπει να παίζουμε και στα σαράντα λεπτά όσο και να είναι το σκορ. Το γκρουπ είναι πολύ περίπλοκο και χρειαζόμαστε κάθε πόντο αυτή τη στιγμή".

Παπανικολάου: Νίκες ως το τέλος
Ο Κώστας Παπανικολάου, στις δηλώσεις αμέσως μετά την λήξη του παιχνιδιού με την Κάχα, παρείχε πλήρη κάλυψη στον συμπαίκτη του, Δημήτρη Κατσίβελη, που έκανε λάθος στην επαναφορά και έδωσε το δικαίωμα στους βάσκους να μειώσουν σε 84-82.

Παράλληλα ο ταλαντούχος φόργουορντ έστειλε μήνυμα νίκης για την δύσκολη συνέχεια στην διοργάνωση: "Το ξεκίνημα ήταν κακό. Ημασταν πιο αποφασισμένοι στο δεύτερο και στο τρίτο δεκάλεπτο και πήραμε αυτό που θέλαμε.

Δεν πήραμε τη διαφορά. Θέλουμε μόνο νίκες ως το τέλος και να κοιτάξουμε τι θα βγει. Δεν μπορούμε να κρεμάσουμε κάποιον για ένα λάθος. Τα λάθη τα κάνει η ομάδα και όχι μόνο ένας παίκτης".

Keywords
Τυχαία Θέματα