Νίκη στα... στημένα για τον Εργοτέλη!

Τρεις στημένες φάσεις έκριναν την αναμέτρηση ανάμεσα στον Εργοτέλη και την Δόξα Δράμας για την 13η αγωνιστική της Super League, με τους κρητικούς να παίρνουν τη νίκη με 2-1. Στα αξιοσημείωτα φυσικά του παχνιδιού το πρώτο γκολ των δραμινών στο πρωτάθλημα, αλλά και οι εξαιρετικές εκτελέσεις φάουλ των Φραγκουλάκη και Κανακούδη, που έκαναν το 1-1. Το χρυσό γκολ

των γηπεδούχων πέτυχε ο Κατσικοκέρης, μετά από άλλη μία εκτέλεση του Φραγκουλάκη.

Ο Μάκης Κατσαβάκης, στο πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο της Δόξας, παρέταξε την ομάδα του με πιο επιθετικές διαθέσεις από ό,τι εμφανιζόταν στις πρώτες αγωνιστικές, όμως παρόλα αυτά, ο Εργοτέλης ήταν αυτός που είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης καθόλη τη διάρκειά της.

Σε αυτό, βέβαια, βοήθησε και το πολύ γρήγορο γκολ των γηπεδούχων, μόλις στο 5ο λεπτό, όταν ο MVP της αναμέτρησης, Φραγκουλάκης, εκτέλεσε μαεστρικά ένα φάουλ από το ημικύκλιο της περιοχής για το 1-0.

Στη συνέχεια, ο Εργοτέλης είχε τις ευκαιρίες να τελειώσει το παιχνίδι στο πρώτο μισάωρο, όμως οι Γιαλούσης και Τζούνιορ δεν έδειξαν την απαιτούμενη ψυχραιμία στην τελική προσπάθεια.

Αυτό το εκμεταλλεύτηκε η Δόξα, που βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα στο 45', σε μια πανομοιότυπη φάση με το γκολ των κρητικών. Ο Κανακούδης ήταν αυτός που από παρόμοια απόσταση -και πάλι με το αριστερό- νίκησε τον Καβουσάκη για το 1-1.

Θα περίμενε κανείς ότι το γκολ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου θα... έδινε φτερά στους γηπεδούχους, όμως η εικόνα και στο δεύτερο μέρος ήταν η ίδια: ο Εργοτέλης είχε την απόλυτη πρωτοβουλία των κινήσεων και τελικά δικαιώθηκε στο 67'.

Και πάλι ο Φραγκουλάκης εκτέλεσε ένα φάουλ από τα δεξιά και ο Κατσικοκέρης έπιασε ανενόχλητος την κεφαλιά για το 2-1 που χάρισε στον Εργοτέλη τη τέταρτη νίκη του στο πρωτάθλημα, την ώρα που η Δόξα παρέμεινε στην τελευταία θέση με μόλις έναν βαθμό σε έξι αναμετρήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα