"Να παλέψουμε για να βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ"

Την πρωτιά στην ολοκλήρωση των πλέι οφ προσδοκά να κατακτήσει ο ΠΑΟΚ και με αυτό ως μόνιμη... ατάκα του τοποθετήθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής, λίγο πριν αρχίσει το πρόγραμμα προπόνησης των "ασπρόμαυρων", ο Πάμπλο Κοντρέρας. "Το πρώτο μέρος της δουλειάς μας επιτεύχθηκε, τώρα θέλουμε λίγο καιρό να ξεκουραστούμε για να τη συνεχίσουμε στα πλέι οφ. Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει με τρεις
βαθμούς, είναι μεγάλο πλεονέκτημα αυτό. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα για να το ξεπεράσουμε και να τερματίσουμε πρώτοι στη διαδικασία. Υπάρχουν προβλήματα στον Παναθηναϊκό, εμείς, όμως, πρέπει να κάνουμε αυτό που χρειάζεται για την πρωτιά", τόνισε ο χιλιανός αμυντικός.Ο Κοντρέρας παραδέχθηκε στη συνέχεια πως είναι απαραίτητη η ξεκούραση για την ομάδα, μετά την απαιτητική χρονιά που είχε, ενώ ερωτηθείς για την επιθετική αναποτελεσματικότητα που φανερώνει τελευταία o "Δικέφαλος" απάντησε: "Ο προπονητής γνωρίζει ποιες είναι οι αδυναμίες μας, έχουμε μέρες να δουλέψουμε για να είμαστε έτοιμοι για τα πλει οφ και να πάρουμε την πρώτη θέση".Εξήγησε, ακόμη, πως: "Για μένα είναι αδιάφορο, αλλά καλύτερα να ξεκινήσουμε με παιχνίδι στην Τούμπα στα πλέι οφ". Σε σχόλιο που του ζητήθηκε για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη ανταποκρίθηκε λέγοντας: "Είναι καλό να ξεκουραστεί, είναι ένας από καλύτερους επιθετικούς στην Ελλάδα και έχει όλη την υποστήριξη από εμάς για να γυρίσει και να βρει δίχτυα".Καταλήγοντας, μετά από σχετική ερώτηση για τις επικείμενες αναμετρήσεις της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ, για το Κύπελλο Ισπανίας, αλλά και τον Τσάμπιονς Λιγκ, δεν έκρυψε την υποστήριξη του στην πρώτη. "Σαν φίλαθλος θα κάτσω και θα απολαύσω αυτά τα παιχνίδια", ήταν τα λόγια του.Φιλικό με ΟΦΗ και τουρνουά "Παναγιώτης Κατσούρης"
Αύριο Μεγάλη Τρίτη (19/4) ο ΠΑΟΚ θα μεταβεί στο Ηράκλειο για φιλικό παιχνίδι με τον ΟΦΗ, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στην ομάδα της Κρήτης για να βοηθηθεί στα οικονομικής φύσης προβλήματα που αντιμετωπίζει.Στη Νέα Μεσημβρία, εξάλλου, άρχισε σήμερα το 3ο Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου "Παναγιώτη Κατσούρη". Βρέθηκαν στη διάρκεια της ημέρας εκεί, εκπροσωπώντας τον ΠΑΟΚ, οι Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Αντελίνο Βεϊρίνια, Στέλιος Μαλεζάς, Στέφανος Αθανασιάδης, Σταύρος Τσουκαλάς, Σωτήρης Μπαλάφας, οι οποίοι έγιναν αντικείμενο λατρείας από συμμετέχοντας στη διοργάνωση μικρούς ποδοσφαιριστές.  
Keywords
Τυχαία Θέματα