Αποφασίζει... σοφά ο Ράσο

Ο Ράσο Νεστέροβιτς δεν έχει αποφασίσει ακόμα πώς θα αντιμετωπίσει τον σοβαρό τραυματισμό του, ίσως μιλήσει και με γιατρούς στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά η καλύτερη λύση παραμένει πάντα το χειρουργείο.Ο Σλοβένος σέντερ (σ.σ. μεγάλη βλάβη τύπου Bankart του πρόσθιου επιχείλιου χόνδρου μετά από πρόσθιο εξάρθρωμα του αριστερού του ώμο) αναμένεται μέχρι το τέλος της εβδομάδος να έχει πάρει μία απόφαση, που ίσως εξαρτηθεί σε πολλά από τις γνώμες που σκέφτεται να ζητήσει από γιατρούς στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Δύσκολα,
πάντως, θα ακούσει κάποιον να τον συμβουλεύει να μη περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Όπως δήλωσε προσφάτως στο gazzetta.gr κι ο Δημήτρης Τσούκας, Διευθυντής Ορθοπαιδικής και Κλινικής Αθλητικών Κακώσεων Ιατρικού Κέντρου Αθηνών κι επί χρόνια γιατρός πολλών ομάδων του αθλητικού χώρου, το «νυστέρι» ήταν η καλύτερη δυνατή λύση, αφού έτσι θα αποκατασταθεί με σωστό τρόπο ο τραυματισμός του. Κι ας χρειαστεί να επιστρέψει σε περίπου πέντε μήνες, δηλαδή με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο άτυχος παίκτης του Ολυμπιακού έχει ήδη στα χέρια του μία μελέτη με περιπτώσεις παικτών που ακολούθησαν συντηριτική αγωγή κι εν συνεχεία χειρουργήθηκαν, αλλά κι ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά τι είναι πιο... σοφό να πράξει.
Keywords
Τυχαία Θέματα