Μυλωνά: Δεν υπάρχουν φαβορί

Την αντίθεσή της με όσους υποστηρίζουν ότι η φετινή ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού δεν είναι ανάμεσα σε αυτές που θα διεκδικήσουν τον τίτλο εξέφρασε η Ξανθή Μυλωνά, η οποία παραδέχθηκε ότι το επίπεδο του φετινού πρωταθλήματος είναι χαμηλότερο σε σχέση με το περσινό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον NOVAΣπορ FM 94,6:
-Για το γεγονός ότι κάποιοι υποστηρίζουν ότι ο ΠΑΟ δεν είναι ανάμεσα στα φαβορί για το πρωτάθλημα

της Α1 βόλεϊ γυναικών:
"Για εμένα δεν υπάρχουν φαβορί. Τα φαβορί είναι μέσα στο γήπεδο. Μόλις ξεκινήσουν τα παιχνίδια θα δούμε τα φαβορί γιατί κάθε χρόνο μας έχουν εκτός φαβορί".

-Ποιες ομάδες θεωρεί ότι είναι φαβορί για τον τίτλο:
"Αυτές που θα ξεχωρίσουν είναι η ΑΕΚ η οποία έχει αρχίσει τον προγραμματισμό της πολύ νωρίς και έχει φτιάξει νωρίς την ομάδα. Ο Ηρακλής Κηφισιάς, το Μαρκόπουλο, ο Ολυμπιακός και εμείς".

-Θα χρειαστεί χρόνος για να δέσει η ομάδα:
"Σίγουρα θα χρειαστεί χρόνος. Φανταστείτε ότι οι δύο οι ξένες δεν έχουν έρθει ακόμη. Η άλλη η ξένη ήρθε πριν από μια εβδομάδα. Εντάξει θέλουμε χρόνο. Μας βοηθά ότι το πρωτάθλημα θα διακοπεί για περίπου έναν μήνα. Είναι θετικό αυτό για εμάς".

-Εάν έχει πέσει το επίπεδο του πρωταθλήματος:
"Έχει πέσει το επίπεδο του πρωταθλήματος σε σχέση με πέρσι. Έχουν φύγει οι πολύ καλές ξένες που έπαιζαν πέρσι και σε εμάς και στον Ολυμπιακό".

-Για τη νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:
"Η περσινή χρονιά δεν ήταν καθόλου καλή. Φέτος έχει ξεκινήσει μια πολύ καλή προσπάθεια ελπίζουμε να συνεχιστεί και όλα να πάνε καλά που ήδη πάνε καλά".

Keywords
Τυχαία Θέματα