GP Μαλαισίας: Ο Πεντρόσα ταχύτερος στο 3ο σκέλος

Ο Ντάνι Πεντρόσα παρέμεινε στην κορυφή των ελεύθερων δοκιμών στη Σεπάνγκ το πρωί του Σαββάτου (22/10), στην τελευταία περίοδο λίγο πριν από την έναρξη των κατατακτήριων.

Οπως συνέβη και στα δύο σκέλη χτες, ο ισπανός αναβάτης της Honda ήταν ο ταχύτερος στη μαλαισιανή πίστα με χρόνο 2:01.769.

Στη δεύτερη θέση, με διαφορά περίπου 2,5 δεκάτων, ήταν ο Μάρκο Σιμοντσέλι της Gresini Honda,

ενώ την κορυφαία 4άδα συμπλήρωσαν ξανά ακόμα δύο Honda, των Αντρέα Ντοβιτσιόζο και Κέισι Στόνερ.

Η Ducati είχε σημαντικά βελτιωμένο ρυθμό, με τον Νίκι Χέιντεν να παίρνει την πέμπτη θέση, σε απόσταση μικρότερη του ενός δευτερολέπτου από την κορυφή.

Ο Βαλεντίνο Ρόσι ήταν όγδοος, μένοντας περίπου τέσσερα δέκατα μακριά από τον αμερικανό team mate του. Ανάμεσά τους βρέθηκαν οι Αλβαρο Μπαουτίστα (Suzuki) και Κόλιν Εντουαρντς (Tech 3 Yamaha), ενώ τις δύο τελευταίες θέσεις της πρώτης 10άδας πήραν ο Χιρόσι Αογιάμα της Gresini και ο Λόρις Καπιρόσι της Pramac.

Ο Μπεν Σπιζ της Yamaha περιορίστηκε στην 14η θέση, ως αποτέλεσμα μια πτώσης που είχε στην στροφή 1 και η οποία επιβάρυνε τους τραυματισμούς του από το Φίλιπ Αϊλαντ την περασμένη εβδομάδα.

Τέλος, ο Τζον Χόπκινς αναγκάστηκε να αποσύρει τη συμμετοχή του από το υπόλοιπο του GP Μαλαισίας, καθώς ένιωσε περαιτέρω πόνους στο δάχτυλο του δεξιού χεριού του που είχε σπάσει στο Μπρνο, στην προηγούμενη παρουσία του σε αγώνα MotoGP ως wild-card συμμετοχή της Suzuki.

Keywords
Τυχαία Θέματα