Μουρίνιο: Δεν αλλάζει το DNA του Ρονάλντο

Την άποψη πως ο Κριστιάνο Ρολάντο λειτουργεί με γνώμονα το καλό της Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασε ο Ζοσέ Μουρίνιο, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της βασίλισσας στην έδρα της Μάλαγα.

Η Μάλαγα έχει ενισχυθεί αρκετά, ποιο είναι το σχόλιό σας;
"Έχουν επενδύσει πολλά χρήματα και η ποιότητά τους έχει αυξηθεί. Την περσινή σεζόν πάλευαν να μην υποβιβαστούν και φέτος προσπαθούν να κερδίσουν μία θέση που οδηγεί στους ομίλου του Champions League.

Είναι ένας από τους πιο δύσκολους αντιπάλους".

Τι έχει αλλάξει στη Μάλαγα;
"Έχει πάρει έναν παίκτη από την Μπάγερν Μονάχου (Ντεμικέλις), έναν από τη Λιόν (Τουλαλάν), έναν από την Ρόμα (Μπαπτίστα) και έναν που είναι από τους καλύτερους επιθετικούς στην ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου (Φαν Νίστελροϊ). Έχουν επενδύσει αρκετά χρήματα και έχουν αλλάξει την εικόνα της ομάδας. Η Μάλαγα προσπαθεί να φτάσει στην κορυφή, όπως συμβαίνει στη Βαλένθια και την Ατλέτικο".

Τι έχει αλλάξει στον Κριστιάνο Ρονάλντο;
"Πάντα έλεγα ότι ο Κριστιάνο δεν ήταν εγωιστής. Έχει τον δικό του τρόπο να παίζει και δεν μπορεί να αλλάξει το DNA του. Παίζει πολύ καλά και δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση. Είναι φυσιολογικό να αισθάνεται πιο άνετα και να αποδίδει περισσότερο. Επιπλέον, βοηθάει στο ομαδικό παιχνίδι της ομάδας με τις ασίστ του. Έτσι, μην περιμένετε να πετυχαίνει τέσσερα γκολ σε κάθε ματς. Απλά δεν έχει σκοράρει σε 180 λεπτά. Δεν είναι κάτι ανησυχητικό".

Keywords
Τυχαία Θέματα