BET στο Europa League

Τα παιχνίδια της 1ης δόσης στην τελευταία αγωνιστική του Europa περιλαμβάνει το ποδοσφαιρικό κουπόνι σήμερα Τετάρτη. Πάμε να δούμε τι γίνετε σε κάθε όμιλο ξεχωριστά και τι αξίζει να κρατήσουμε.

4ος όμιλος
20:00GR Ζυρίχη - Βασλούι
20:00GR Λάτσιο - Σπόρτινγκ Λ.

Εδώ κινδυνεύει να μείνει στην... απ' έξω η Λάτσιο του Τζιμπρίλ Σισέ. Μπορεί η Σπόρτινγκ να είναι αδιάφορη, έχοντας εξασφαλίσει πρωτιά και πρόκριση, αλλά ακόμα και σε περίπτωση νίκης, οι ιταλοί δεν μπορούν να είναι σίγουροι. Αυτό διότι αν στο άλλο ματς η Βασλούι

κάνει διπλό στην Ελβετία, τότε προκρίνεται αυτή ως 2η!

Εκτίμηση: Δεν αγοράζω τον "1" της Λάτσιο, διότι αν την ίδια ώρα η Βασλούι κάνει διπλό στη Ζυρίχη, οι ιταλοί μένουν έκτός. Ενδεχομένως να έχει αξία να κυνηγήσουμε το υψηλό 2,10 των ρουμάνων στην Ελεβτία.

5ος όμιλος
20:00GR Ντιναμό Κιέβου - Μακάμπι Τελ Αβίβ
20:00GR Μπεσίκτας - Στόουκ Σίτι

Η Στόουκ ξεμπέρδεψε με τον βαθμό που πήρε την περασμένη αγωνιστική. Η Μπεσίκτας θέλει την ισοπαλία -για να περάσει- ή ακόμα καλύτερα για την ίδια τη νίκη, ώστε να προκριθεί ως 1η. Σε περίπτωση που χάσει η Μπεσίκτας και νικήσει η Ντιναμό, τότε οι δύο ομάδες θα ισοβαθμήσουν και θα μετρήσει η διαφορά τερμάτων (1-0 και τα δύο ματς), η οποία τώρα έχει ως εξής: Μπεσίκτας +4, Ντιναμό 0.

Εκτίμηση: Δεν περίμενα ότι το "Χ" στο Μπεσίκτας - Στόουκ θα αξιολογηθεί στο 3,00. Σ' αυτή την τιμή αξίζει το ρίσκο.

6ος όμιλος
20:00GR Σλόβαν - Σάλτσμπουργκ
20:00GR Παρί - Αθλέτικ Μπιλμπάο

Κι εδώ κινδυνεύει να μείνει έξω το μεγάλο φαβορί, η Παρί. Ολα θα... τελειώσουν για τους Γάλλους, αν η Σάλτσμπουργκ κάνει διπλό στην Μπρατισλάβα (πιθανό).

Εκτίμηση: Πάμε με το διπλό της Σάλτσμπουργκ στο 1,55 και με το over 2,5 στο άλλο ματς.

10ος όμιλος
22:05GR Μακάμπι Χάιφα - Σάλκε
22:05GR Στεάουα - ΑΕΚ Λάρνακας

Η Σάλκε έχει ξεμπερδέψει με πρωτιά και πρόκριση. Ακολουθούν με 6 βαθμούς η Μακάμπι και με 5 Στεάουα και ΑΕΚ. Ολα εξαρτώνται από τα κέφια της Σάλκε...

Εκτίμηση: Η αγωνιστική στον 10ο όμιλο είναι no bet. Bέβαια, το 3,60 της (αδιάφορης) Σάλκε είναι πρόκληση...

11ος όμιλος
22:05GR Βίσλα Κρακοβίας - Τβέντε
22:05GR Φούλαμ - Οντένσε

Εδώ, αν η Φούλαμ νικήσει, δεν θα της καίγεται καρφί για το τι θα συμβαίνει την ίδια ώρα στο άλλο ματς. Η Τβέντε έχει προκριθεί και μάλιστα ως 1η.

Εκτίμηση: Πάμε με το over στο Φούλαμ - Οντένσε.

12ος όμιλος
22:05GR Στουρμ Γκρατς - ΑΕΚ
22:05GR Αντερλεχτ - Λοκομοτίβ Μόσχας

Στον όμιλο της ΑΕΚ, γνωρίζουμε ήδη τις ομάδες που θα συνεχίσουν κι αυτές είναι η Αντερλεχτ με τη Λοκομοτίβ. Οι δυο τους παίζουν την τελευταία αγωνιστική, σ' ένα ματς που θα κρίνει την πρωτιά, με τους Βέλγους πάντως να έχουν και το περιθώριο ήττας με δύο γκολ!

Εκτίμηση: ΑΕΚ δεν παίζουμε (το πολύ - πολύ να κυνηγήσουμε το over), αλλά παίζουμε την Αντερλεχτ στον "1".

Πάμε στα υπόλοιπα. Στη Λιβαδειά πάιζει ο Λεβαδειακός με τον Ολυμπιακό. Ωραιότατα. Το ματς μπορεί να έρθει και 0-10,

Keywords
Τυχαία Θέματα