"Μετα το γυάλισμα... έρχεται η νίκη"

"Μετά το κούρεμα...έρχεται η φάπα!" Ξεκίνησα με αυτή την φράση επειδή ήταν το πρώτο (χρονικά) που με εντυπωσίασε στον αγώνα της ΑΕΚ με τον ’ρη.

Χιούμορ και αλήθεια μαζί και μια προειδοποίηση σε όσους κυβερνούν ότι τα κουρέματα συνοδεύονται από μια φιλική πάντα σφαλιάρα (μόνο που στην περίπτωση της κυβέρνησης, η σφαλιάρα δεν θα είναι και τόσο φιλική) με τον Κάκο ωστόσο να μην διακόπτει το παιχνίδι.

Αυτό ήταν το δεύτερο που με εντυπωσίασε. Το ότι ο Κάκος

δεν έκανε αυτό που έκαναν τις προηγούμενες φορές σχεδόν όλοι οι άλλοι οι συνάδελφοι του, προκαλώντας με την συμπεριφορά τους εκνευρισμό, απορία και οργή στον κόσμο.

Στα του παιχνιδιού τώρα, δεν υπάρχει αμφιβολία πως μόνο η ΑΕΚ κατέβηκε στο γήπεδο. Αν εξαιρεθούν τα δυο δοκάρια του Αρη (το πρώτο από ένα καταπληκτικό σουτ του Κασναφέρη και το δεύτερο έπειτα από την παπαρ… εεε συγγνώμη, γκέλα του Αραμπατζή στο τέλος του ημιχρόνου) ο ’ρης δεν υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο.

Σε αυτό μπορεί να συνέβαλε και η πολύ καλή εμφάνιση της ΑΕΚ με ασφυκτικό πρεσινγκ σε όλο το γήπεδο και καλή κυκλοφορία της μπάλας, αλλά και ο ’ρης δεν θέλει και πολύ για να μπλοκαριστεί. Μην ξεχνάμε πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι ακόμη χωρίς νίκη έπειτα από έξι παιχνίδια και η χθεσινή του εμφάνιση απέδειξε ότι δεν άξιζε να έχει κάποια.

Πολλοί καλοί για την ΑΕΚ ήταν σίγουρα οι Κάλα και Λυμπερόπουλος ενώ πολύ καλό παιχνίδι έκανε και ο Παντελής Καφες. ’λλος Καφες από αυτόν που είχαμε συνηθίσει τον τελευταίο χρόνο ο χθεσινός ο όποιος ήταν αυτός που ξεκινούσε όλες τις επιθέσεις του Δικέφαλου και έδωσε και την ασιστ (με μια μικρή βοήθεια από τον Σανκαρε) στο Λυμπερόπουλο στο δεύτερο γκολ της Ένωσης.

Τελειώνοντας, είναι πολύ σημαντικό η ΑΕΚ να διαχειριστεί αυτήν την νίκη με 3-0. Το σκορ μπορεί να είναι ευρύ, όμως και η δυναμική του αντίπαλου αλλά και οι ήδη αρκετοί χαμένοι βαθμοί δεν αφήνουν περιθώρια πανηγυρισμών. Ποσό μάλλον από την στιγμή που την επομένη Κυριακή η ΑΕΚ θα αγωνιστεί εκτός έδρας κόντρα στην πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος.

Υ.Γ: Απορία μου δημιουργεί το γεγονός ότι ενώ ο ’ρης έχει τον περσυνό προπονητή της ομάδας τρένο Ολυμπιακού Βόλου και έναν σωρό παίκτες από αυτήν, δεν θυμίζει σε τίποτα αυτό που βλέπαμε πέρσι από τους Θεσσαλούς. Όσοι παίκτες αποκτήθηκαν είναι μια με δυο ταχύτητες πιο αργοί, ενώ έχουν κάνει κανονικά προετοιμασία, ενώ ο Σάκης Τσιωλης τελειώνει στον ’ρη με 6 αγώνες χωρίς νίκη. Χμμμμ….

Υ.Γ.2:Μια χαρά τα καταφέρνει μέχρι τώρα ο Παναθηναϊκός, αλλά να δούμε μέχρι ποτέ. Πρίγκιπας όπως όλα δείχνουν δεν υπάρχει, το παραμύθι του Τσάκα σιγά-σιγα ξεφουσκώνει, μετά τον Δεκάμερο θα υπάρχει ταμειακό έλλειμμα ενώ οι πράσινοι παίζουν αρκετά καλό ποδόσφαιρο σε σημείο που και οι ίδιοι οι οπαδοί τους έχουν ξαφνιαστεί. Ζεστάθηκαν πάντως και περιμένουν να ρίξουν καμία πεντάρα στην ΑΕΚ , για αυτό και προσδοκούν πολύ κόσμο στο ΟΑΚΑ. Μικρό καλάθι…..

Aeksports.blogspot.com blogger of
http://aeksports.blogspot.com/

Keywords
Τυχαία Θέματα