Oι μάχες της Τρίτης (1/11) στο Champions League

Σημαντικά ματς περιλαμβάνει το μενού των αγώνων της Τρίτης (1/11) στο Champions League, με τον ΑΠΟΕΛ να υποδέχεται την Πόρτο, με στόχο να διατηρηθεί στην πρώτη θέση του 7ου ομίλου.

Δεν είναι, όμως, το ματς των κύπριων, καθώς την Τρίτη (1/11) αγωνίζονται ακόμη η Μίλαν, η Μπαρτσελόνα και η Τσέλσι.

Παράλληλα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει για τον Ολυμπιακό

και η σύγκρουση της Αρσεναλ με τη Μαρσέιγ στο Emirates.

5ος όμιλος
Στο Βέλγιο δοκιμάζεται η Τσέλσι, που μετά την ήττα από την Αρσεναλ στην Premier League, θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες απέναντι στην Γκενκ.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Βαλένθια υποδέχεται τη Μπάγερ Λεβερκούζεν.

6ος όμιλος
Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ντόρτμουντ είναι ασφαλώς στο επίκεντρο, ωστόσο, εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει και η σύγκρουση της Αρσεναλ με τη Μαρσέιγ. Με νίκη οι κανονιέρηδες κλειδώνουν την πρόκριση, γεγονός που μάλλον... βολεύει τον Ολυμπιακό, σε περίπτωση που πάρει θετικό αποτέλεσμα στη Γερμανία.

7ος όμιλος
Στον 7ο όμιλο ξεχωρίζει η αναμέτρηση του ΑΠΟΕΛ με την Πόρτο στο ΓΣΠ. Οι κύπριοι πήραν "χ" την προηγούμενη αγωνιστική στο Ντραγκάο και θέλουν να κόψουν και πάλι βαθμούς από τους πορτογάλους για να μείνουν σε τροχιά πρόκρισης.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Ζενίτ με την Σαχτάρ, παίζουν τα… ρέστα τους, για να μείνουν ζωντανές στο παιχνίδι της πρόκρισης.

8ος όμιλος
Μία νίκη για να την αφιερώσουν στον Αντόνιο Κασάνο που παραμένει στο νοσοκομείο θέλουν οι παίκτες της Μίλαν απέναντι στην Μπάτε Μπορίσοφ.

Την ίδια ώρα η Μπαρτσελόνα παίζει με τη Βικτόρια Πλζεν, η οποία στην έδρα της είναι επικίνδυνη, αλλά ασφαλώς οι μπλαουγκράνα έχουν τον πρώτο λόγο.

Αν επικρατήσουν τα φαβορί, τότε θα παίξουν στο μεταξύ τους παιχνίδι στο Μιλάνο, την πρωτιά στον όμιλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα