Με κόσμο και ψυχολογία στην Τρίπολη ο Αρης

Απέναντι στον Παναθηναϊκό «διέλυσε» τα δεδομένα της στατιστικής που τον χαρακτήριζαν μέχρι τότε. Είτε πρόκειται για τελικές προσπάθειες, είτε για λανθασμένες μεταβιβάσεις, είτε για κλεψίματα. Φυσικό επακόλουθο ήταν μια νίκη σπουδαίας σημασίας. Κάτι ανάλογο καλείται να πετύχει ο Αρης και στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα, αν θέλει να μην περιοριστεί στις εντυπώσεις της μιας βραδιάς.

Tην Τρίτη (06/12) έγινε γνωστό ότι θα υπάρχει ανοιχτό εκδοτήριο έξω από τη Θύρα 4 του γηπέδου της Τρίπολης, προκειμένου

να εξυπηρετηθούν οι φίλοι του Αρη που θα ταξιδέψουν (μεμονωμένα) στην πόλη της Αρκαδίας. Γεγονός που ασφαλώς και προσφέρει επιπλέον κίνητρο στους ποδοσφαιριστές του Μίχαλ Πρόμπιερζ.

Στη παρούσα φάση είναι αδύνατο να προσδιοριστεί ο αριθμός των φίλων του Αρη που θα ταξιδέψουν στη Τρίπολη, δεδομένου του ότι προηγήθηκε και η νίκη επί του Παναθηναϊκού, πιθανολογείται ότι αρκετοί φίλοι του Αρη θα υποβληθούν με ευχαρίστηση την (περίπου) επτάωρη ταλαιπωρία.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Πολωνός προπονητής έδωσε ρεπό στους παίκτες του και το ουσιαστικό στάδιο της προετοιμασίας για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης θα ξεκινήσει από αύριο (07/12). Λίγο πολύ, ο Πρόμπιερζ θα είναι σε θέση να γνωρίζει αν μπορεί να υπολογίζει στους Καζναφέρη, Παπαστεριανό ή αν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσει τον Νέτο στο δεξιό άκρο της άμυνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα