Με χαμηλούς τόνους πάει στο ντέρμπι ο ΠΑΟ. Φρένο από την ΠΑΕ στην μεταγραφολογία

Παρά το γεγονός ότι στον Ολυμπιακό επιχειρείται τις τελευταίες μέρες μια προσπάθεια πόλωσης του κλίματος ενόψει του Σαββατιάτικου (19/11) ντέρμπι στο Καραϊσκάκη, στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού ακολουθούν εντελώς διαφορετική τακτική και θέλουν να πάνε με χαμηλούς τόνους στο Φάληρο. Την ίδια ώρα από την ΠΑΕ βάζουν... stop στην μεταγραφολογία των τελευταίων ημερών.

Τις τελευταίες μέρες στο Λιμάνι

έχουν αρχίσει τις διαρροές προς τον Τύπο, τόσο για θέματα διαιτησίας, όσο και για μεροληπτική αντιμετώπιση υπέρ των διεθνών του Παναθηναϊκού, έναντι εκείνων του Ολυμπιακού από τον Φερνάντο Σάντος.

Ωστόσο, οι πράσινοι δεν σκοπεύουν να απαντήσουν στις "θέσεις" και στις "διαρροές" των Πειραιωτών και αυτό που θέλουν είναι να δουλέψουν με ηρεμία και να πάνε με τακτική ήπιων τόνων στο ντέρμπι του Σαββάτου (19/11) στο Καραϊσκάκη.

Αλλωστε, εκτιμούν ότι αυτή την στιγμή, όντες πρώτοι στην βαθμολογία, διαθέτουν την καλύτερη ομάδα και παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο κατά γενική ομολογία, συνεπώς τα... εξωαγωνιστικά δεν τους αφορούν.

Μάλιστα, οι ιθύνοντες του Τριφυλλιού θεωρούν πως αυτό το "παιχνίδι" γίνεται από την πλευρά του Ολυμπιακού, προκειμένου οι ερυθρόλευκοι που αυτοί τη στιγμή βρίσκονται σε μειονεκτική θέση, να... φανατίσουν το κοινό τους και να... τσιτώσουν τους ποδοσφαιριστές τους.

Νέα διάψευση της ΠΑΕ για τις... μεταγραφές
Από εκεί και πέρα, όπως αναφέραμε και χθες, από την πράσινη ΠΑΕ διαψεύδουν τα μεταγραφικά σενάρια που φούντωσαν τις τελευταίες μέρες για ποδοσφαιριστές από την Πορτογαλία και την Αίγυπτο. Αλλά, επειδή συνεχίστηκαν και την Δευτέρα (14/11) τα δημοσιεύματα, στελέχη της διοίκησης επανέλαβαν πως δεν μιλάνε με μεταγραφικούς στόχους απ' τη στιγμή κιόλας που επίκεινται αλλαγές στο ιδιοκτησιακό.

Keywords
Τυχαία Θέματα