Με απουσίες ο Πανιώνιος στην Τούμπα

Με τρεις σημαντικές απουσίες θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ο Πανιώνιος, αφού ο Απόστολος Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει στους Σκέμπρι, Κούτσι και Σάμαρη.

Η προετοιμασία του Πανιωνίου για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (20/1) το μεσημέρι με προπόνηση που έγινε στο προπονητικό κέντρο "Απήλιον" στο Κορωπί.

Ο προπονητής της ομάδας, Απόστολος Μάντζιος, μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που απαρτίζουν την αποστολή.

Αυτοί είναι οι: Ρόβας, Κουλουχέρης, Σιόβας, Γουνδουλάκης, Κούρντι, Αναστασόπουλος, Αμπντουλάγιεφ, Ομο, Σταυροθανασσόπουλος, Πετκάκης, Αυλωνίτης, Σιδεράκης, Σταματής, Μπούζας, Ντούνης, Κούρος, Ρόκας, Μιχαηλίδης.

Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι, Σκέμπρι, Κούτσι, Σάμαρης, καθώς και ο Μιλοβάνοβιτς ο οποίος συνεχίζει το πρόγραμμα της θεραπείας του. Επίσης, οι Οκόγιε, Μενδρινός, δεν συμπεριλήφθησαν τελικά στην αποστολή, καθώς δεν εκδόθηκαν τα δελτία τους, κάτι που αναμένεται να γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Ο Ανδρέας Σταματής είχε αρχικά επιλεγεί για την αποστολή της ομάδας Κ-20, όμως τελικά θα στελεχώσει την ανδρική ομάδα και έτσι έγινε ο 16ος Ελληνας ποδοσφαιριστής στην 18άδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα