Μακούν: Θέλω να μείνω

11:22 6/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Την επιθυμία του να παραμείνει στον Ολυμπιακό και μετά το καλοκαίρι εξέφρασε με δηλώσεις του ο Ζαν Μακούν. Σύντομα, θα ξεκινήσουν οι επαφές των ερυθρόλευκων με την Αστον Βίλα.

"Μακάρι να μείνω. Είμαι καλά στον Ολυμπιακό και πραγματικά θέλω να μείνω και μετά το καλοκαίρι", τόνισε ο καμερουνέζος άσος του

Ολυμπιακού στην εφημερίδα Sportday και αναφέρθηκε στους στόχους των πρωταθλητών Ελλάδας:

"Εχουμε ακόμη πολλά ματς μπροστά μας, βέβαια, αλλά θέλαμε πολύ να ξεκινήσουμε με νίκες τη χρονιά και είναι σίγουρα σημαντικό που έχασε βαθμούς ο Παναθηναϊκό. Νομίζω ότι μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και θα κάνω ό,τι μπορώ για να πετύχουμε τους στόχους μας. Επίσης, ελπίζω να πάμε στον τελικό του Europa League".

Την ίδια επιθυμία με τον Ζαν Μακούν, για επέκταση της συνεργασίας, έχουν και στον Ολυμπιακό, ωστόσο, η οψιόν αγοράς που έχει βάλει η Αστον Βίλα αγγίζει τα 4 εκατ. ευρώ, γεγονός που αποτελεί εμπόδιο για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή. Είναι βέβαιο πάντως πως οι πειραιώτες θα διαπραγματευθούν με τους άγγλους και θα προσπαθήσουν να τους πείσουν να μειώσουν τις απαιτήσεις τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα