Ο Λεμονής και οι... άγνωστοι Χ

11:03 6/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Το... σαφάρι για να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Μίχαλ Πρόμπιερζ έχει ξεκινήσει στον Αρη, με τον Τάκη Λεμονή να βρίσκεται ψηλά στη λίστα, όπου όμως βρίσκονται και τεχνικοί από την Ισπανία.

Το τοπίο για την ώρα είναι θολό, σχετικά με το ποιος θα είναι ο επόμενος τεχνικός του Αρη, καθώς φαίνεται πως και οι άνθρωποι της ομάδας δεν έχουν ακόμη καταλήξει κάπου. Από τις πρώτες ώρες του διαζυγίου με τον Πρόμπιερζ, όμως, το όνομα του Τάκη Λεμονή παίζει... δυνατά.

Ο έλληνας τεχνικός δηλώνει άγνοια για το θέμα, ωστόσο, στα δημοσιογραφικά γραφεία το όνομά του ακούγεται πολύ.

Εκτός του

Λεμονή, όμως, στη λίστα του Αρη βρίσκονται και πέντε προπονητές από την Ισπανία. Ονόματα για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστά, ωστόσο, άνθρωποι της ομάδας έχουν ξεκινήσει ήδη τις επαφές του, για να δουν αν ο Αρης μπορεί να αντέξει το κασέ των συγκεκριμένων προπονητών.

Το μόνο σίγουρο είναι πως στο ματς της Κυριακής (8/1) με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Αρης θα έχει υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο του, ενώ επιθυμία των ανθρώπων της ομάδας είναι να έχει κλείσει ο νέος προπονητής μέχρι τις 12 Ιανουαρίου, ημερομηνία στην οποία είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα