Κρανάκης: Δείξαμε χαρακτήρα

Ο τεχνικός της εθνικής ομάδας χάντμπολ ανδρών Γιώργος Κρανάκης δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών στον εκτός έδρας αγώνα με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη για τα προκριματικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2013, παρά την ήττα με 31-29.

"Τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Παίξαμε καταπληκτικά, με συγκέντρωση" είπε ο έλληνας τεχνικός για να συμπληρώσει εν όψει του επαναληπτικού την Κυριακή (15/1) στη Θεσσαλονίκη.

"Παραμένουμε

το αουτσάιντερ, πήραμε παράταση για ένα ακόμα πιο δύσκολο ματς στην έδρα μας και πρέπει εκτός των άλλων να αποβάλλουμε και το άγχος".

Από πλευράς παικτών ο δεξιός ίντερ Δημήτρης Τζιμούρτος τόνισε: "Ήταν ένα παιχνίδι κάτω από μεγάλες αντιξοότητες. Στη δική μας έδρα με τον κόσμο στο πλευρό μας, μπορούμε την πρόκριση".

Από την πλευρά του ο Σπύρος Μπαλωμένος, επεσήμανε: "Συγχαρητήρια στα παιδιά. Παλέψαμε, ήμασταν μια γροθιά. Δεν θέλουμε να πούμε πολλά λόγια. Υπάρχει και επαναληπτικός, ακόμα δεν πετύχαμε τίποτα".

Τέλος ο πίβοτ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, Γιώργος Χαλκίδης δήλωσε: "Ηταν ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα σε μια καυτή έδρα. Ήμασταν συγκεντρωμένη, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Η απόδοσή μας ήταν σοβαρή. Δεν πετάμε στα σύννεφα, είναι ένα πονηρό αποτέλεσμα, πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι".

Keywords
Τυχαία Θέματα