Κούγιας: Θα έπρεπε να προκαλεί δέος ότι δίνεται ο Παναθηναϊκός στον οποιονδήποτε σαουδάραβα, αφρικανό και πακιστανό

Ως ένδειξη παρακμής χαρακτήρισε τη μεταφορά των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον Πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ ο Αλέξης Κούγιας.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα ΦΩΣ o κ. Κούγιας αναφέρθηκε απαξιωτικά στο συγκεκριμένο εγχείρημα.

Αποσπάσματα όσων δήλωσε ο κ. Κούγιας στο "ΦΩΣ".

Για τα διοικητικά τεκταινόμενα στον Παναθηναϊκό:

"Θα

έπρεπε να προκαλεί δέος ότι δίνεται ο Παναθηναϊκός στον οποιονδήποτε Σαουδάραβα και Αφρικανό και Πακιστανό, αυτό είναι απόλυτη παρακμή του εγχώριου επιχειρηματικού συστήματος και μου κάνει εντύπωση που η οικογένεια Βαρδινογιάννη δεν το σκέφτεται".

Για τη διαιτησία της Παναχαϊκής στον αγώνα με τον Πλατανιά:

"Μου είναι αδιανόητο μετά από αγώνα ετών που αποδείχθηκε από τις κασέτες τις ΕΥΠ και τις εισαγγελείς Ράικου και Παπανδρέου, να έρχεται την πρώτη αγωνιστική στην Πάτρα διαιτητής και να μας σφάζει. Μου κάνει εντύπωση ότι ο κ. Δούρος, υπεύθυνος της ΚΕΔ για την Β' Εθνική, επέλεξε αυτό το "εργαλείο" της περιόδου του Τσακογιάννη να μας στείλει την πρώτη αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος".

Για την πορεία του ΟΦΗ:

"Είναι από τις μεγαλύτερες ικανοποιήσεις μου φέτος η εντυπωσιακή πορεία της ομάδα του Αναστόπουλου. Σε αυτόν οφείλεται για μένα η πορεία του ΟΦΗ. Χαίρομαι που βρήκε το λιμάνι του".

Για τον ΑΠΟΕΛ:

"Η εκπληκτική του πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ δείχνει ότι δεν μετράνε τόσο τα λεφτά. Πάνω από όλα είναι το ποδόσφαιρο είναι μεράκι, πάθος και γνώση".

Keywords
Τυχαία Θέματα