"Αλλο Ευρώπη κι άλλο Ελλάδα", λένε στην ΑΕΚ

"Αλλο Ευρώπη κι άλλο Ελλάδα", είναι το σύνθημα που επικρατεί στην ΑΕΚ, η οποία δεν θέλει να σταθεί στην ήττα από τη Λοκομοτίβ Μόσχας και ο Νίκος Κωστένογλου με τους παίκτες του συγκεντρώνονται στο ντέρμπι της Κυριακής (6/11) με τον Παναθηναϊκό.

Η Ενωση θέλει να αποδείξει στο ντέρμπι πως η καλή εμφάνιση και η τριάρα απέναντι στον Αρη δεν ήταν τυχαίο γεγονός.

Ακόμη

και απέναντι στη Λοκομοτίβ, η ΑΕΚ στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων για περισσότερο από 60 λεπτά και γι` αυτό οι παίκτες της δεν απογοητεύονται.

Αλλωστε, γνωρίζουν πως δεν υπάρχει πολύς χρόνος για ανάλυση του τι πήγε στραβά απέναντι στους ρώσους. Αυτό που έχει σημασία είναι η ομάδα να ανασυνταχθεί και να παρουσιαστεί έτοιμη στο ντέρμπι με τους πράσινους.

Ο Κωστένογλου φρόντισε να κρατήσει φρέσκους κάποιους βασικούς παίκτες, τους οποίους δεν χρησιμοποίησε στο ευρωπαϊκό ματς (Λυμπερόπουλος, Δέλλας, Καφές, Βάργκας, Καράμπελας) και περιμένει επίσης να δει την κατάσταση της υγείας του Λαγού και του Χέλγκασον, οι οποίοι για την ώρα είναι αμφίβολοι για το ντέρμπι.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως ο Κωστένογλου είναι αποφασισμένος να στηρίξει τον Αραμπατζή, παρά το τραγικό λάθος που έκανε στο ματς με τη Λοκομοτίβ και να τον ξεκινήσει βασικό στο ντέρμπι.

Keywords
Τυχαία Θέματα