Κερδίζει πόντους ο Κάρολ

Καθοριστικές αναμένεται να είναι οι επόμενες μέρες σχετικά με τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού. Στην ελληνική αγορά έχουν στρέψει το βλέμμα τους, οριστικά όπως φαίνεται, οι ερυθρόλεύκοι, με τον Ρόι Κάρολ να συγκεντρώνει τους περισσότερους ψήφους στο Λιμάνι. Τελειεώνει και ο Γέστε, συνεχίζεται η αναζήτηση για χαφ.

Η μισή μεταγραφική περίοδος έχει περάσει και οι ερυθρόλευκοι ακόμα δεν έχουν ολοκληρώσει κάποια κίνηση. Αυτό συμβαίνει

είτε γιατί δεν κατάφεραν να φτάσουν σε συμφωνίες (βλέπε Σηφάκη και Καμενί), είτε γιατί ψάχουν για το μεταγραφικό "μπαμ", κάτι όμως που είναι πολύ δύσκολο (βλέπε Γκονζάλες, Ροζίτσκι και Γκρανέρο), είτε γιατί θέλουν να περιορίσουν τις πιθανότητες λαθών στις επιλογές, που δεν αποφεύχθηκαν το καλοκαίρι.

Οι επαφές μεταξύ Μαρινάκη, Βαλβέρδε και Βρέντζου έχουν ενταθεί τις τελευταίες μέρες και στον Ολυμπιακό είναι αποφασισμένοι μέσα στην επόμενη εβδομάδα να έχουν ολοκληρώσει μία τουλάχιστον μεταγραφή.

Αυτή φαίνεται πως θα είναι του τερματοφύλακα, για τον οποίο έχει γίνει μεγαλύτερη προεργασία, ενώ και ο Κοστάντσο τις επόμενες μέρες θα αποτελέσει παρελθόν. Η λύση του εξωτερικού όμως φαίνεται πως απομακρύνεται με τους ιθύνοντες να καταλήγου σε λύση από τη Super League, θεωρώντας πως θα είναι πιο εύκολη η προσαρμογή.

Ρόι Κάρολ, Σανθ Χακόμπο και Τσαρς Ιτάνζ είναι οι τρεις υποψήφιοι μετά το ναυάγιο με τον Σηφάκη, με τον οποίο δεν βρέθηκε λύση στο οικονομικό. Αυτός, που κερδίζει συνεχώς πόντους είναι ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ και αναμένεται τις επόμενες μέρες να γίνει προσέγγιση στην κρητική ομάδα, που έχει άμεση ανάγκη από χρήματα.

Η λογική, που οδηγεί τους πρωταθλητές σε αυτή τη λύση, είναι η μεγάλη εμπειρία του 34χρονου Κάρολ συγκριτικά με τους άλλους δύο, αλλά και η τετραετής του παρουσία στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Από εκεί και πέρα, στην Αθήνα αναμένεται την Τρίτη ή την Τετάρτη ο Ινιάκι Ιμπάνιεθ ώστε να συζητηθεί η λύση του συμβολαίου του Γέστε, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα γίνει και κουβέντα για την ανανέωση του Βαλβέρδε.

Σε ότι αφορά το θέμα του χαφ, αυτό θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο, καθώς δεν ήταν στις αρχικές σκέψεις η απόκτησή του. Εκεί βέβαια γίνονται οι προσπάθειες για το μεγάλο "μπαμ", αλλά γίνεται κατανοητό πως με τις υπάρχουσες οικονομικές συνθήκες δύσκολα παίκτης από το πάνω ράφι θα δεχθεί να έρθει στην Ελλάδα.

Ονόματα ακούγονται πολλά, αλλά καλύτερα να κρατάμε μικρό καλάθι, καθώς οριστική απόφαση μεταξύ προπονητή και διοίκησης για τον παίκτη, για τον οποίο θα γίνει κίνηση θα έχει ακόμα ληφθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα