Κατσαβάκης: Θα δώσουμε τη μάχη μας

Μανίκια έχει σηκώσει ο Μάκης Κατσαβάκης στη Δόξα Δράμας, αναγνωρίζοντας ότι έχει μπροστά του μια δύσκολη αποστολή. Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε πως ο ίδιος και οι παίκτες του θα δώσουν τη μάχη τους, ώστε να υλοποιηθούν οι στόχοι της ομάδας, ενώ αποκάλυψε πως τον Γενάρη θα γίνουν κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι.

"Θεωρώ τιμή μου είμαι προπονητής στη Δόξα. Υλοποιήθηκε τώρα σε μια δύσκολη στιγμή του συλλόγου, μια επιθυμία που είχα εκφράσει από το παρελθόν. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, να φανώ αντάξιος εμπιστοσύνης και να καταθέσω τα πάντα γι’ αυτή τη δύσκολη προσπάθεια.

Η ομάδα βρέθηκε στην Α’ Εθνική μέσα από μια ανακατωσούρα, την ύστατη στιγμή με αποτέλεσμα να μην προλάβει να ενισχυθεί όπως θα έπρεπε .Ουσιαστικά δεν είχε την βοήθεια σε χρόνο να εμπλουτιστεί και με άλλους παίκτες. Ολη τη χρονιά θα παίξουμε με έδρα τη Θεσσαλονίκη! Η ομάδα καλείται να δώσει τη μάχη εκτός Δράμας", είπε και συνέχισε...

"Η ομάδα θα ενισχυθεί, με κάποιους επαγγελματίες, αλλά το βάρος θα το δώσουμε στην ευρύτερη περιοχή της Δράμας, που είναι αρκετά πλούσιος νομός σε ταλέντα. Δεν σπούδασα δικηγόρος, ούτε χαϊδεύω αυτιά, εκφράζω την άποψη μου. Γιατί να κάνουμε 10 μεταγραφές αν δεν μπορούμε να πληρώσουμε. Θεωρώ ότι πιεζόμενοι από την UEFA, θα τιμωρηθούν ομάδες που χρωστάνε και η Δόξα απ’ αυτή την άποψη δεν έχει κανένα πρόβλημα. Στους Δραμινούς ανήκει η ομάδα. Πρέπει να στηρίξουν όλη την ομάδα. Αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε πέντε μεταγραφές ποιοτικών παικτών για να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί σαν ομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα