Καταγγελίες... σε πηγαδάκια από Κύρκο

Φραστική επίθεση από μεγαλοπαράγοντα αποκάλυψε πως δέχθηκε ο διαιτητής Δημήτρης Κύρκος μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης του Αστέρα με τον Ολυμπιακό στην Τρίπολη.

Για εξύβριση και προσπάθεια τρομοκρατίας από μεγαλοπαράγοντα μετά το ματς Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός έκανε λόγο ο Δημήτρης Κύρκος σε συναδέλφους του στο σεμινάριο διαιτησίας στη Λεπτοκαρυά, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Καθημερινής".

Οπως ο ίδιος ο Κύρκος κατήγγειλε, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα φέρεται να δέχθηκε στα αποδυτήρια "επίσκεψη"

στα αποδυτήρια από μεγαλοπαράγοντα, ο οποίος τον εξύβρισε συνοδευόμενος από τους άντρες της ασφάλειάς του.

Μετά την καταγγελία του αυτή, υπήρξαν συνάδελφοί του που εκμυστηρεύτηκαν κι αυτοί με τη σειρά του πως έχουν δεχθεί από παράγοντες ανάλογες επιθέσεις. Αφού αρχικά σκέφτηκαν να προχωρήσουν σε αποχή από τα ματς της 14ης αγωνιστικής, τελικά αποφάσισαν να καταρτίσουν τριμελή επιτροπή για ανάλογα θέματα.

Αναμένεται μάλιστα τις επόμενες μέρες να εκδώσουν ανακοίνωση για να ενημερώσουν για όσα συμβαίνουν, ενώ σε περίπτωση που επαναληφθούν ανάλογα φαινόμενα, οι διαιτητές θα συσκεφθούν για να αποφασίσουν τον τρόπο αντίδρασής του.

Να υπενθυμίσουμε πως το ματς της Τρίπολης είχε ολοκληρωθεί με νικήτρια την ομάδα του Αστέρα με 2-0, ενώ τις μέρες, που ακολούθησαν μετά τον αγώνα, κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα, που παρουσιάζουν τον Κύρκο έτοιμο να αποχωρήσει από το χώρο της διαιτησίας, καθώς δεχόταν απειλητικά μηνύματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα