Μονόδρομος η νίκη για τον Αρη στο αυριανό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό

Ο Αρης υποδέχεται αύριο (18/12) τον Παναιτωλικό στο Κλεάνθης Βικελίδης, γνωρίζοντας πως πλέον τα λάθη απαγορεύονται. Και οποιοδήποτε αποτέλεσμα πλην της νίκης, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί θετικό. Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ δείχνει να έχει καταλήξει στους «11» που θα ξεκινήσουν στο παιχνίδι, έχοντας μόνο μια αμφιβολία αναφορικά με τον παίκτη που θα αγωνιστεί πίσω από τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ.

αναφορικά με τον παίκτη που θα αγωνιστεί πίσω από τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ.

Στη διάρκεια της εβδομάδας, ο Πολωνός προπονητής έδειξε

τη διάθεση να χρησιμοποιήσει τον Καπετάνο, φαίνεται όμως ότι πλέον το σκέφτεται. Κι αυτό διότι δοκίμασε και τον Νέρι Καστίγιο, δείχνοντας προφανώς την διάθεση να δώσει στον Μεξικάνο μια ακόμη ευκαιρία. Το ίδιο ισχύει και για τον Κάρλος Τόχα ο οποίος θα βρεθεί και πάλι δίπλα στον Ρικάρντο Φατί.

Μόνο που αυτή η επιλογή μοιάζει περισσότερο αναγκαστική, αφού υπάρχει πρόβλημα στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Αντιθέτως, ο Μίσελ για πρώτη φορά δεν θα ξεκινήσει στο παιχνίδι, αφού είναι δεδομένο ότι θα αντικατασταθεί από τον Καζναφέρη. Δεξιά στην άμυνα θα χρησιμοποιηθεί και πάλι ο Παπαστεριανός, ενώ Λαζαρίδης-Ντίκο θα είναι στο κέντρο της άμυνας. Στα επιθετικά άκρα θα αγωνιστούν οι Ουμπίντες, Νέτο, ενώ ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ θα είναι στη κορυφή της επίθεσης.

Καζναφέρης: Να δείξουμε χαρακτήρα
Για τον Αρη είναι πάντως ένα οριακό παιχνίδι, γεγονός που παραδέχθηκε και ο Κώστας Καζναφέρης στις δηλώσεις που έκανε στο συνδρομητικό κανάλι. Β«Πρέπει, λοιπόν, να δείξουμε χαρακτήρα, γιατί είμαστε ο Αρης και πρέπει να κερδίζουμε στο Κλ. Βικελίδης. Η ομάδα έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της κι αυτό οφείλεται στο ότι δεν μπαίνουμε στο 100% σε κάθε παιχνίδι. Είμαστε κάπου χαλαροί, κάπου δεν είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και μας στοιχίζουν αυτά τα πράγματα, ειδικά όπως φάνηκε στα παιχνίδια με τον Πανιώνιο και με τον Αστέρα Τρίπολης.

Κάναμε ένα καλό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, δεν το εκμεταλλευτήκαμε σωστά, γιατί άλλο να έχεις δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι με τον Παναιτωλικό θα κάνουμε μια νέα αρχή, όπως και στο παιχνίδι του κυπέλλου που ακολουθεί, αλλά και κόντρα στη Δράμα, ώστε να κλείσει η χρονιά με νίκεςΒ», είπε και ρωτήθηκε για το τι πρέπει να κάνει ο Αρης για να σταθεροποιήσει την απόδοσή του. Β«Είναι καθαρά θέμα παικτών. Να δίνουμε, δηλαδή το 100% σε κάθε παιχνίδι. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι 100% θα μας βγει. Δουλεύουμε πάρα πολλές ώρες μέσα στον αγωνιστικό χώρο και στη προπόνησηΒ».

Keywords
Τυχαία Θέματα