Καράνκα: Για μένα στην Ρεάλ έπρεπε να πάρουμε... 24 Χρυσές Μπάλες

Εννέα παίκτες της Μπαρτσελόνα είναι υποψήφιοι για τη Χρυσή Μπάλα, ενώ από τη Ρεάλ οι υποψηφιότητες για το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή είναι μόλις τέσσερις, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον ισπανικό Τύπο.

Ετσι, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου του αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης - Βιγιαρεάλ, ο συνεργάτης του Ζοσέ Μουρίνιο, Αϊτόρ Καράνκα, ρωτήθηκε για το γεγονός, λέγοντας χαρακτηριστικά πως "για μένα εδώ έπρεπε να πάρουμε... 24 Χρυσές Μπάλες", ενώ παράλληλα έπλεξε και το εγκώμιο της Λεβάντε.

Σε ερώτηση για το αν αποτέλεσε θέμα

συζήτησης στα αποδυτήρια της Ρεάλ το ότι οι υποψηφιότητες για τη Χρυσή Μπάλα των παικτών της Μπαρτσελόνα είναι διπλάσιες από αυτών της ομάδας του, ο Καράνκα τόνισε: "Η αλήθεια είναι πως όχι. Είναι ένα ατομικό βραβείο και εδώ το σημαντικό είναι η ομάδα. Για μένα εδώ έπρεπε να πάρουμε... 24 Χρυσές Μπάλες, γιατί οι παίκτες μας και αυτοί με τους οποίους δουλεύουμε κάθε μέρα και το προσωπικό είναι όλοι τους εκπληκτικοί. Επρεπε όλοι να προταθούν!".

Σε ερώτηση για το αν η Ρεάλ είναι η πιο δυνατή ομάδα της Primera Division, είπε: "Οχι, η πιο δυνατή αυτή τη στιγμή είναι η Λεβάντε. Και δεν είναι μόνο δύο αγωνιστικές που βρίσκεται ψηλά, αλλά αρκετές. Αυτό που κάνει η Λεβάντε είναι εκπληκτικό, με τις δυσκολίες που έχει περάσει η ομάδα πριν από λίγο καιρό, το επίπεδο που παρουσιάζει είναι για να το επαινείς".

Τέλος, αναφορικά με την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι Μπενζεμά και Ιγκουαΐν και το αν θα παίξουν και οι δύο απέναντι στη Βιγιαρεάλ, υποστήριξε: "Κάθε ματς είναι διαφορετικό και θα υπάρξουν παιχνίδια και για τους δύο.

Αυτό που συμβαίνει για τους δύο παίκτες συμβαίνει και με τον Σέρχιο Ράμος, μπορούν να παίξουν σε υψηλό επίπεδο σε περισσότερες από μία θέσεις. Το να έχεις δύο παίκτες όπως ο Καρίμ και ο Ιγουαΐν για τη θέση του επιθετικού είναι εκπληκτικό, κυρίως αν λάβουμε υπόψη μας τα γκολ που πετυχαίνουν κάθε φορά που παίζουν".

Keywords
Τυχαία Θέματα