Στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης του Αστέρα Τρίπολης μπήκε την Τρίτη (25/10) ο Ράντοσλαβ Ματούσιακ

Στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων του Αστέρα Τρίπολης μπήκε την Τρίτη (25/10) ο Ράντοσλαβ Ματούσιακ, ο οποίος τέθηκε στην διάθεση του Οράσιο Γκονσάλβες για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη στην Κρήτη. Θεραπεία και ατομικό για Λαδάκη, Σολάκη, Ρούμπιλ, Ορόθκο, απόντες οι Κουρμπέλης, Μπακασέτας.

Οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης ξεκίνησαν την Τρίτη (25/10) την προετοιμασία τους, ενόψει του αγώνα με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο, για την 8η αγωνιστική της Super League.

Τα

καλά νέα για τον προπονητή των αρκάδων, Οράσιο Γκονσάλβες, ήρθαν από τον Ράντοσλαβ Ματούσιακ, ο οποίος έβγαλε όλο το πρόγραμμα δίχως πρόβλημα και τέθηκε στην διάθεση του πορτογάλου για τον αγώνα με τους κρητικούς.

Αντίθετα, οι Σολάκης, Λαδάκης, Ρούμπιλ και Ορόθκο ακολούθησαν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, με τον τελευταίο να τρέχει για λίγη ώρα στο χορτάρι του γηπέδου. Παράλληλα, απόντες ήταν οι Κουρμπέλης, Μπακασέτας, που έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική Νέων.

Οσον αφορά στα της προπόνησης, χωρίστηκε σε δυο μέρη. Το πρώτο περιελάμβανε αερόβιες ασκήσεις με υψηλή ένταση, το δεύτερο πολλά παιχνίδι με μπάλα, ενώ ολοκληρώθηκε με διπλό στο μισό γήπεδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα