Καπίνο: Θέλω πρωτάθλημα με τον ΠΑΟ

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό θέλει να πανηγυρίσει στο τέλος της φετινής αγωνιστικής σεζόν, ο Στέφανο Καπίνο, ο οποίος τόνισε πως αν οι πράσινοι συνεχίσουν να έχουν καλή απόδοση και στα επόμενα παιχνίδια παίρνοντας νίκες, τότε θα σηκώσουν την κούπα. Ο 17χρονος γκολκίπερ δήλωσε ακόμα ότι θέλει μέσω του Τριφυλλιού να βρεθεί στο Euro του καλοκαιριού παίζοντας με το εθνόσημο, ενώ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, το οποίο το χαρακτήρισε δύσκολο, αφού ο αντίπαλος θα αγωνιστεί κλειστά, ωστόσο

είπε ότι οι πράσινοι διαθέτουν τους παίκτες που μπορούν να διασπάσουν την άμυνα των Αρκάδων και να πάρουν τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφανου Καπίνο στη Nova:

-Κάνατε την ανατροπή στη Νέα Σμύρνη και πήρατε την νίκη επί του Πανιωνίου. Σε τι κατάσταση είναι ο Παναθηναϊκός ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης;
"Ηταν μια μεγάλη νίκη για μας και με ανατροπή, η πρώτη μας φέτος στο πρωτάθλημα. Η κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα είναι πάρα πολύ καλή και από τις προπονήσεις φαίνεται αυτό. Πηγαίνουμε για να κάνουμε άλλη μια νίκη, αυτή τη φορά στον αγώνα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, ώστε να διατηρηθούμε στην κορυφή".

-Σας επηρεάζει η απουσία του κ. Φερέιρα;
"Σίγουρα δεν είναι το πιο ωραίο πράγμα, να λείπει ο προπονητής από τις προπονήσεις, αλλά έχει αξιόλογους συνεργάτες, οι οποίοι μας βοηθούν πάρα πολύ στις προπονήσεις και προσπαθούν να καλύψουν το κενό".

-Παίζετε πλέον και για τον προπονητή σας στα παιχνίδια;
"Σίγουρα παίζουμε και γι΄αυτόν. Να μας δει, να πάρει κι αυτός χαρά. Είναι πλέον καλύτερα και ελπίζω σύντομα να είναι κοντά μας, για να είναι και αυτός στις χαρές που θα του δώσουμε με τις νίκες".

-Δύσκολο το παιχνίδι απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης...
"Είναι καλή ομάδα και στα τελευταία παιχνίδια αρχίζει και ανεβαίνει. Έχει μια ήττα από τον ΟΦΗ, όμως έχει δύο νίκες στα τελευταία δύο παιχνίδια. Πιστεύω ότι θα δώσει προσοχή στην άμυνα, όμως έχουμε τους παίκτες που μπορούν να σπάσουν την άμυνα του αντιπάλου, ώστε να καταφέρουμε να κερδίσουμε".

-Κλειδί είναι η υπομονή σε αυτά τα παιχνίδια;
"Η υπομονή και οι παίκτες που έχουμε μπροστά, που πιστεύω ότι μπορούν να διασπάσουν οποιαδήποτε άμυνα".

-Ακολουθεί ευνοϊκότερο πρόγραμμα για τον Παναθηναϊκό. Πέρασαν τα δύσκολα...
"Πιστεύω ότι εμείς κάνουμε το πρόγραμμα ευνοϊκό. Και στον πρώτο γύρο που είχαμε δύσκολο πρόγραμμα θεωρητικά, καταφέραμε και βρεθήκαμε στην πρώτη θέση με δύο βαθμούς διαφορά από τον Ολυμπιακό και πέντε από την ΑΕΚ, άσχετα αν είναι έτσι τώρα η βαθμολογία. Στη θεωρία είναι το πρόγραμμα πιο ευνοϊκό, αρκεί να το δείξουμε και στο γήπεδο".

-Αυτά τα παιχνίδια, όπως αυτό που ακολουθεί απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης είναι πιο επικίνδυνα;
"Όλα τα παιχνίδια είναι επικίνδυνα και αυτό ακόμα περισσότερο. Γιατί το ντέρμπι είναι ντέρμπι και είσαι προετοιμασμένος διαφορετικά, ενώ σ-ε όλα τα παιχνίδια πρέπει να είσαι προετοιμασμένος όπως σε ένα ντέρμπι. Πιστεύω ότι δεν πρέπει να έχεις διαφορετική ψυχο

Keywords
Τυχαία Θέματα